کد خبر: 3537124
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵

برگزاری کارگاه آموزشی «تأثیر نهضت حسینی در احیای دین اسلام» در سنندج

گروه اندیشه: کارگاه آموزشی «تأثیر نهضت حسینی در احیای دین مبین اسلام» به‌همت اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان در شهرستان سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در کارگاه آموزشی «تأثیر نهضت حسینی در احیای دین اسلام» که امروز، 19 مهرماه در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: زنان نقش بی‌بدیلی در جامعه دارند و به عنوان نیمی از جامعه در راستای فرهنگ‌سازی و تربیت و آگاه‌سازی حضور فعالی ایفا می‌کنند.

وی رسالت بانوان را انسان‌سازی و تربیت انسان‌ها به عنوان مهم‌ترین و ارزشمندترین مولفه در جامعه نام برد و افزود: با تربیت فرزندان صالح کمک بزرگی به ایجاد جامعه‌ای سالم و معنوی خواهند کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان همچنین به نقش بانوان در توسعه فعالیت‌های قرآنی به عنوان یک نیاز ضروری در جامعه اشاره و بیان کرد: نیاز ضروری جامعه ما در حال حاضر تربیت قرآنی است و باید قرآن وارد زندگی همه مردم شود و مفاهیم قرآنی در زندگی جاری و ساری گردد.

وی عنوان کرد: تبلیغات اسلامی با وجود داشتن تشکل‌هایی مانند بانوان فرهیخته و فعالان قرآنی و فرهنگی می‌تواند گام ارزشمندی در در راستای ایجاد راهکارهای علمی برای توسعه فرهنگی و دینی جامعه بردارد.

حجت‌الاسلام کرمی ترویج مفاهیم تعالی قرآنی، تقویت مهارت های زندگی، ترویج سبک زندگی اسلامی و نقش زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه را از دیگر تاثیر نقش زنان در جامعه برشمرد و خواستار توجه جدی بانوان به این موارد شد.

وی همچنین بر مهارت تعامل با دیگران تأکید کرد و افزود: عدم تعامل داشتن موجب ایجاد مشکلاتی در جامعه خواهد شد و نباید این مهم را نادیده گرفت.

وی نقش زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی را اساسی خواند و یادآور شد: بانوان با ایجاد آرامش در خانواده می‌توانند کمک بزرگی به کاهش آسیب‌های اجتماعی کنند.

یادآور می‌شود؛ در این کارگاه آموزشی علاوه بر مدیحه‌سرایی مدیرکل فرق و مذاهب اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی نیز به عنوان مدرس کارگاه به ارائه مطالبی در خصوص فلسفه قیام نهضت امام حسین(ع) پرداخت. این کارگاه آموزشی با حضور بانوان فرهیخته، مجمع فاطمیون و بانوان فعال در عرصه فرهنگی و قرآنی برگزار شد.

captcha