حجتالاسلام سیدمحمد سادات، رئیس بنیاد فرهنگ مهدویت استان کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: انتظار ظهور امام زمان(عج) نشانگر امید به آینده است، چراکه در سایه ظهور امام زمان(عج) ظلم، ناامنی، جنگ و ستم از بین رفته و عدالت و دین خدا برتمام جهان حاکم میشود.
وی با اشاره به اینکه انتظار ظهور تنها خاص مسلمانان نیست، افزود: اعتقاد به ظهور منجی در تمامی ادیان وجود دارد و چرخه حیات و تکامل بشر از آدم تا انتهای دنیا بر حکمرانی دین خدا بر زمین تأکید دارد.
رئیس بنیاد فرهنگ مهدویت استان کردستان با اشاره به اینکه اول و پایان سال 1400 مزین به میلاد منجی عالم بشریت است، بیان کرد: نهم فروردین ماه و 27 اسفندماه سال 1400 مزین به میلاد حضرت مهدی(عج) است و بر همین اساس باید سال جدید را سال مهدویت دانست.
وی با اشاره به برنامههای پیشبینی شده بنیاد مهدویت استان کردستان برای نیمه شعبان و سالروز میلاد با سعادت امام مهدی(عج) اشاره کرد و افزود: تبلیغات محیطی و نورافشانی معابر و میادین اصلی شهرها، کمک به نیازمندان، برپایی ایستگاههای صلواتی و سلامت و تولید محتوا با بهرهمندی از کارشناسان حوزه مهدویت و برگزاری نشستهای معرفتی از جمله برنامههای پیشبینی شده برای این ایام است.
حجتالاسلام سادات با اشاره به برپایی مراسم جشن و شادی در مساجد و مهدیهها با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی ادامه داد: برگزاری مسابقات فرهنگی با موضوع مهدویت و تجلیل از خادمان برتر عرصه مهدویت از دیگر برنامههای پیشبینی شده برای این ایام است.
وی به برگزاری نشستهای معرفتی ویژه ایام شعبانیه اشاره و اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه در این ایام چهار نشست و حلقههای معرفتی با موضوعات زمینهسازان ظهور، مهدویت و آسیبهای فرارو، حقیقت مهدویت و عصمت زلال وحی برگزار میشود.
وی افزود: نیمه شعبان با نام سربازان گمنام امام زمان(عج) نامگذاری شده است چراکه این فرزندان انقلاب مجاهدتشان خاموش و پنهان اما آثارشان در جامعه پیداست.
رئیس بنیاد فرهنگ مهدویت استان کردستان یادآور شد: این سربازان گمنام بدون اینکه شناخته شوند و یا حتی ادعایی داشته باشند، به بهترین شکل رسالت خود را به سرانجام رسانده و در گمنامی کارهای بزرگی انجام دادهاند، این افراد خود را سربازان و عاشقان امام زمان دانسته و زمینهسازان ظهور هستند.
انتهای پیام