کد خبر: 3973777
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱

وظیفه حوزه‌های علمیه ایجاد حس برادری بین مذاهب اسلامی است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه امروز مهم‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه، ایجاد حس برادری و اخوت بین مذاهب اسلامی است، اظهار کرد: با رسیدن به این مهم بسیاری از مشکلات جهان اسلام مرتفع می‌شود.

به گزارش ایکنا از کردستان، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه کردستان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبدالکریم بهجت‌پور، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، دیروز، چهارم خردادماه در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان اظهار کرد: خدای متعال مسیر حقیقی و صراط مستقیم را با راهنمایی و هدایت رسول اکرم(ص) به مسلمان نمایانده است و امروز نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی این هدایت جامعه اسلامی را با استفاده از قرآن و منابع دینی انجام می‌دهد.

وی افزود: رسول اکرم(ص) در دوران رسالت خویش همواره در برابر بسیاری از کجروی‌ها و دشمنی‌ها مقاومت کرده و فرهنگ ایستادگی را در جامعه اسلامی نهادینه کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران بیان کرد: شیطان امروز به کمک لشکریانش که کشورهای استکباری هستند در تلاش است تا جهان اسلام هیچ‌گاه نتوانند با هم متحد شوند و کشورهای استکباری هم برای رسیدن به اهداف شوم خود گروهک‌های تروریستی و جنایتکار را در جهان اسلام ایجاد و حمایت می‌کنند.

وی یادآور شد: امروز مهم‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه، ایجاد حس برادری و اخوت بین مذاهب اسلامی است، چراکه با رسیدن به این مهم بسیاری از مشکلات جهان اسلام برطرف می‌شود.

حجت‌الاسلام پیام عبدالملکی، مدیر جدید حوزه علمیه خواهران استان کردستان، در ادامه این مراسم اظهار کرد: کردستان به عنوان استانی فرهنگی ظرفیت‌های بسیار بالایی برای انجام کارهای فرهنگی و مذهبی دارد و باید قدر این فرصت را به خوبی بدانیم. استان کردستان به علت مجاورت با مرزها و وجود برخی از نحله‌ها و گروه‌های عقیدتی تاکنون آسیب‌های فراوانی را در این زمینه دیده است، بنابراین رسالت نهادهای فرهنگی همانند حوزه‌های علمیه در این خطه بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود.

وی بیان کرد: در این راستا باید همواره بین حوزه‌های علمیه اهل تشیع و مدارس علوم دینی اهل سنت استان کردستان یک تعامل سازنده و همیشگی برقرار باشد.

حجت‌الاسلام محمود صفی‌زاده، مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان کردستان، در ادامه این مراسم گفت: امروز سالروز آزادسازی خرمشهر از دست دژخیمان است و این روز باید برای گروه‌های مقاومت در جهان و منطقه به یک الگو و نماد مهم تبدیل شود.

وی تأکید کرد: فلسفه وجودی حوزه‌های علمیه تداوم راه پیامبران و اوصیای الهی است و حوزه‌های علمیه خواهران پدیده عظیم و مبارکی است که در کردستان از ویژگی خاصی برخوردار است.

مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان کردستان با اشاره به اینکه بانوان طلبه در کردستان سفیران اهل بیت(ع) هستند، بیان کرد: حوزه علمیه خواهران به عنوان یک مرکز و کانون فرهنگی شناخته می‌شوند که خوشبختانه تعامل خوبی با جامعه و مردم داشته و دارند. با وجود این باید گفت که حوزه علمیه خواهران کردستان نیازمند توجه بیشتر است و باید مسئولان حمایت‌های خاص خود را از این مرکز دینی و فرهنگی داشته باشند، تا شاهد تحول بیشتری در این استان باشیم.

انتهای پیام
captcha