کد خبر: 3981366
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲

۵ هزار روحانی کردستان تحت پوشش خدمات حوزه‌های علمیه قرار دارند

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان کردستان گفت: هم‌اکنون ۵ هزار روحانی استان تحت پوشش خدمات حوزه‌های علمیه استان قرار دارند که بین این روحانیان علاقه‌مندان به فعالیت هنری چشمگیر است.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام علی حسینی‌‎فر، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان کردستان امروز، 10 تیرماه در نشست امضای تفاهمنامه مشترک فرهنگی، هنری با حوزه هنری استان، ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه‌های همکاری میان حوزه هنری و این مرکز اظهار کرد: حوزه هنری کردستان فعالیت‌های خوبی را در عرصه‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی انجام داده و به عنوان یکی از مراکز فعال و پویا در سطح استان نقش ارزنده‌ای را در ارتقای شاخص‌های فرهنگی وهنری استان ایفا کرده است.

وی افزود: هم‌اکنون پنج هزار روحانی استان تحت پوشش خدمات حوزه‌های علمیه استان قرار دارند که در میان این روحانیون علاقه‌مندان فعالیت هنری چشمگیر است.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان کردستان با قدردانی از اعلام آمادگی حوزه هنری در خصوص آموزش‌های تخصصی رشته‌های هنری بیان کرد: امیدواریم تفاهم صورت گرفته با تولید آثار مناسب هنری، اقدامات و فعالیت‌های مختلف فرهنگی - اجتماعی، الگوی اسلامی در کشور را به دنبال داشته باشد.

نمازهای جمعه و یومیه؛ فرصت اجرای برنامه‌های فرهنگی 

امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان در ادامه این نشست گفت: ایجاد ارتباط و تعامل فی مابین حوزه هنری و جامعه روحانیت استان می تواند زمینه گسترش فرهنگ و  هنر براساس موازین دینی و اسلامی را فراهم کند.

وی افزود: استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و بهره‌مندی متقابل از امکانات، استعدادها و توانمندی‌های طرفین در کنار گسترش موضوع فرهنگ و هنر می‌تواند زمینه بهره‌مندی هنرمندان از نظرات کارشناسی عالمان دینی در تولید آثار و همچنین بهره‌مندی جامعه روحانیت و خانواده آنان از فراگیری رشته‌های مختلف هنری مهیا شود.

رئیس حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: در واقع با هنر می‌توان نقش مردم را در فضاهای مختلف جامعه پررنگ کرد و این یکی از ویژگی‌های شاخصی است که می‌تواند روحانیون استان را در ترغیب و آشنایی هرچه بیشتر مردم با ویژگی‌های دین مبین اسلام یاری کند.

وی به ظرفیت‌های در اختیار روحانیون استان نیز اشاره کرد و گفت: نمازهای جمعه و یومیه که با حضور جمع قابل توجهی از مردم برگزار می‌شود، یک فرصت ارزشمند برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و هنری است.

مرادی با اعلام آمادگی کامل در جهت گسترش تعامل با مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان ادامه داد: در بخش آموزش این امکان وجود دارد تا روحانیون و خانواده آنان که علاقه‌مند به فراگیری رشته‌های هنری هستند از توان و پتانسیل بالای هنرمندان این حوزه بهره‌مند شوند.

وی هنر را عامل توسعه همه جانبه دانست و تأکید کرد: هنر از مهم‌ترین ابزارهای انتقال پیام است و روحانیون با بهره‌مندی از این پتانسیل و ابزار در انجام رسالت خود بسیار موفق‌تر خواهند بود.

رئیس حوزه هنری استان به آثار بسیاری از جمله فیلم محمد(ص)، سریال یوسف (ع) اشاره کرد و یادآور شد: امروز تمامی کسانی که این فیلم و سریال را دیده‌اند، علاوه بر فهم داستان به خوبی پیام قرآنی آن را درک کرده‌اند.

انتهای پیام
captcha