کد خبر: 4326545
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
امام جمعه سنندج:

مسئولان رفاه مردم را در اولویت قرار دهند

ماموستا فایق رستمی گفت: امنیت بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه است و دشمنان هیچگاه خیرخواه مردم ایران نبوده‌اند، بلکه با همه توان خود درصدد ضربه زدن به اسلام و انقلاب هستند.

فایق رستمی  امام جمعه سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که امروز، ۱۲ دی‌ماه در مسجد جامع سنندج برگزار شد، با اشاره به اهمیت امنیت در جامعه گفت: دشمنان امنیت ملت ایران را هدف قرار داده‌اند و همواره تلاش می‌کنند آرامش مردم را برهم بزنند، در حالی‌که امنیت امروز کشور حاصل مجاهدت شهدا و نیروهای خدوم نظام است.

وی با تأکید بر اینکه کشور ایران از نعمت‌های الهی و منابع غنی بسیاری برخوردار است، افزود: ایران به لطف خداوند بر روی گنجی از نعمت‌ها قرار دارد، اما متأسفانه مشکلات اقتصادی و فقر، زندگی مردم را با سختی‌هایی مواجه کرده است. 

امام جمعه سنندج بیان کرد: مسئولان باید با جدیت در جهت حل این مسائل گام بردارند و تأمین رفاه مردم را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

رستمی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به عملکرد مطلوب نهادهای اجرایی در روزهای اخیر ادامه داد: از تلاش‌های مجموعه مدیریت بحران استان، به‌ویژه اداره کل راهداری، شهرداری و جمعیت هلال احمر که در پی ورود سامانه بارشی اخیر به‌موقع و مؤثر وارد عمل شدند، تقدیر می‌کنم.

امام جمعه سنندج در پایان گفت: همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌ها در مدیریت بحران، نشان از روحیه جهادی و احساس مسئولیت نسبت به مردم دارد و تداوم این رویکرد می‌تواند موجب رضای الهی و تقویت اعتماد عمومی شود.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha