کد خبر: 4103602
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵

توانمندسازی نیروی انسانی آموزش‌و‌پرورش در اولویت قرار گیرد

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کردستان گفت: در شرایط کنونی و فعالیت کودکان و دانش‌آموزان در بستر مجازی، توانمندسازی نیروی انسانی آموزش‌و‌پرورش به ویژه مربیان را در قالب دوره و کارگاه‌های آموزشی به صورت‌ حضوری و مجازی در اولویت قرار گیرد.

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کردستان امروز،  9 آذرماه در دومین نشست شورای برنامه‌ریزی و نظارت تعلیم و تربیت کودک، وحدت رویه در اجرای کلیه فعالیت‌های کودکستانی اعم از ثبت‌نام، فضا، تجهیزات، انعقاد قراردادها و نیروی انسانی را مهم دانست و گفت: علاوه بر فعالیت‌های اداری و اجرایی، توجه به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در اولویت این مراکز قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه نباید آنقدر درگیر مسائل اجرایی شویم که مسئله تعلیم و تربیت را فراموش کنیم، افزود: تربیت در هفت سال اول خیلی تأثیرگذار است و می‌تواند پایه و اساس فعالیت‌ سایر دوره‌های تحصیلی باشد.

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کردستان با اشاره به ضرورت توجه به مقوله آموزش و پرورش، به ویژه در شرایط کنونی و فعالیت کودکان و دانش‌آموزان در بستر مجازی، مسئولان ذیربط توانمندسازی نیروی انسانی آموزش‌و‌پرورش به ویژه مربیان را در قالب دوره و کارگاه‌های آموزشی به صورت‌ حضوری و مجازی در اولویت قرار دهند.

وی توجه به انتخاب محتوای مناسب و شیوه انتقال آن را از وظایف مربیان برشمرد و بیان کرد: انتخاب محتوا و انتقال مناسب مفاهیم، می‌تواند در زندگی کودکان سال‌های متمادی تأثیر بگذارد.

ناظمی جلال افزود: با توجه به شیوع کرونا در دو سال گذشته و همه گیر شدن دسترسی به فضای مجازی، شرایطی فراهم شود تا محتوای مناسب برای نوآموزان تدوین و در اختیار قرار گیرد.

وی در پایان همراهی همه واحدها را در اجرای بهتر برنامه‌ها خواستار شد و اظهار کرد: در جلسات بعدی باید آمار دقیقی از مراکز، نیروی انسانی و فضای آموزشی ارائه شود.

غلامعلی کرمی‌نیاز، معاون آموزش ابتدایی استان در ابتدای این نشست گزارشی از نتایج پیگیری مصوبات جلسه اول شورا به ویژه در خصوص افزایش نرخ ۲۵ درصدی شهریه کودکستان‌ها نسبت به سال قبل، محتوای آموزشی، چاپ و توزیع آن در قطع جدید و فضاهای آموزشی و نحوه اخذ کد ارائه کرد.

وی در خصوص چاپ محتوای آموزشی گفت: بر اساس نامه سازمان تعلیم و تربیت کودک، منابع مورد تأیید به کودکستان‌های استان ارسال شده است و آمار استفاده از محتواهای مختلف جمع‌آوری و زمینه سفارش به صورت کلی به ویژه محتوای استان فراهم و محتوا با کمترین هزینه در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

وی دستور کار این نشست را نحوه اجرای مناسب فرایند تطبیق کودکستان‌ها ذکر کرد و گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، تمامی مراکز زیر نظر سایر ارگانها، باید تحت مدیریت آموزش و پرورش قرار گیرد.

کرمی‌نیاز هم چنین گزارشی از نحوه صدور مجوز فعالیت کودکستان ها به صورت سیستمی، با لحاظ نظر روانشناس، پزشک و مشاور معتمد ارائه کرد و گفت: بعد از طی مراحل، گواهی فعالیت صادر خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی استان در بخش دیگری از سخنان خود از تشکیل تیم نظارت، متشکل از حوزه‌های مرتبط به منظور بازدید از مراکز کودکستان‌ها و رصد اقدامات، نحوه اجرای برنامه‌ها و رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی به ویژه در بخش فضا، تجهیزات و رعایت مسائل ایمنی خبر داد و گفت: بر اساس اعلام کارشناسان نوسازی مدارس، از فعالیت مراکزی که فضاهای آنان فاقد استاندارد و امکانات و تجهیزات مناسبت نباشد، جلوگیری به عمل خواهد آمد.

یادآور می‌شود؛ در این نشست پیرامون نحوه فعالیت مراکز کودکستان‌ها، محتوای آموزشی، صلاحیت‌های حرفه‌ای مربیان و عوامل، فضاهای آموزشی و سایر اقدامات و مشکلات و چالش‌ها بحث و تبادل نظر و تصمیم‌گیری شد.

انتهای پیام
captcha