کد خبر: 4175552
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

نمایشگاه دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی کردستان افتتاح شد

نمایشگاه دستاوردهای فناورانه با حضور نماینده ولی فقیه در استان کردستان، جمعی از مسئولان استانی و شرکت‌های فناوری، پژوهشگران و دانش بنیان امروز، 24 مهر در دانشگاه علمی - کاربردی جهاددانشگاهی سنندج افتتاح شد.

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، نمایشگاه دستاوردهای فناورانه با هدف گسترش فرهنگ نوآوری، ارائه دستاوردهای پژوهشی، نوآوری‌ها و توانمندی‌های فناورانه جهاددانشگاهی و معرفی هرچه یشتر شرکت‌های خلاق و فناور و صنایع دانش بنیان جهاددانشگاهی امروز، 24 مهر در دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی کردستان افتتاح شد.

در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و اشتغال محور جهاددانشگاهی، شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق زیر مجموعه مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی در موضوعاتی از جمله فنی و مهندسی، صنایع غذایی، کشاورزی و ... نمایش داده شده است.

در این نمایشگاه غرفه‌هایی از شرکت‌ها و واحدهای زیر مجموعه مرکز فناوری و شکوفایی جهاددانشگاهی و واحدهای فناوری حوزه پژوهش و فعالیت‌های حوزه فرهنگی، آموزشی، اشتغال و کارآفرینی دایر می‌باشد که علاقمندان می‌توانند ضمن بازدید از نمایشگاه با فعالیت‌های این نهاد انقلابی بیشتر آشنا شوند.

در این نمایشگاه ۱۰ شرکت و واحد زیرمجموعه مرکز فناوری و شکوفایی و چهار واحد دانش‌بنیان حوزه پژوهشی توانمندی‌های و فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه خود را در معرض دید علاقمندان گذاشته‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در حاشیه برپایی این نمایشگاه ضمن تقدیر از همکاری استانداری، پارک علم و فناوری، سپاه، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در استان، شرکت شهرک‌های صنعتی و دیگر ادارات همکار، خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد به منظور بیان نیازها و معرفی دستاوردها، با هماهنگی مسئولان استانی در دستگاه‌های ذیربط، طی نشست‌هایی زمینه ارتباط مستقیم شرکت‌های حاضر در نمایشگاه را با مسئولان، دانشگاهیان، صاحب‌نظران و ... را فراهم کنیم.

اسدی با اشاره به اهمیت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین ایجاد روحیه خودباوری در میان جوانان، افزود: امروز توجه به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد پل میان صنعت و دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است، قطعاً این نمایشگاه نمونه بارز و تبلور ایجاد ارتباط صنعت با دانشگاه خواهد بود.

وی یادآور شد: این نمایشگاه می‌تواند تبلور اراده و تلاش جهادگران جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهش و فناوری، فرهنگی و آموزش‌های توأم با مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی باشد و امید است که بازخوردهای مطلوبی بین مسئولان استان داشته باشد.

یادآور می‌شود؛ نمایشگاه دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی از ۲۴ لغایت ۲۶ مهر ماه، ساعت ۹ الی ۱۵ آماده بازدید علاقمندان به فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان است.

انتهای پیام
captcha