اجرای طرح «کتابت قرآن» در کتابخانه‌های مرکزی سنندج
کد خبر: 4183117
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

اجرای طرح «کتابت قرآن» در کتابخانه‌های مرکزی سنندج

طرح «کتابت قرآن» با هدف تجلی و پیوند برنامه‌های موضوعی قرآن و عترت امروز، 29 آبان در کتابخانه‌های مرکزی سنندج برگزار شد.

طرح کتابت قران کریم در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، طرح سراسری «کتابت قرآن» به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف تجلی و پیوند برنامه‌های موضوعی قرآن و عترت در کتابخانه‌های مرکزی سنندج برگزار شد.

معصومه حسنی‌خونسار، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی کردستان در مراسم برگزاری طرح کتابت قرآن کریم گفت: با توجه به اهانت‌های اخیر به قرآن کریم در اروپا و نظر به اینکه کتابت قرآن، سنتی دیرینه از زمان پیغمبر(ص) دارد، طرح سراسری کتابت قرآن به همت محافل قرآنی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به منظور انس بیشتر اعضای کودک و نوجوان کتابخانه‌های عمومی با قرآن شکل گرفته است.

وی افزود: این طرح از تاریخ ۲۳ آبان و همزمان با آغاز سی‌و‌یکمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی و هفته کتاب و کتابخوانی در سراسر کشور آغاز شده و تا ۳۰ آبان ادامه دارد.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی کردستان با بیان اینکه اجرای طرح مذکور با اختصاص سهیه کتابت به هر استان در حال اجراست، افزود: طرح شامل کتابت ۶۰۴ صفحه از قرآن کریم در ۱۵ سطر است که بنا بر تعداد کتابخانه‌های عمومی هر استان و علاقمندان محافل قرآن و عترت در استان‌ها تقسیم شده است.

وی افزود: بر اساس طرح کتاب قرآن کریم، استان با شناسایی علاقه مندان و تعداد صفحات در اختیار گذاشته شده این ویژه برنامه را برگزار می‌کند و در پایان نیز با جمع‌آوری برگه‌های مرقوم شده به قرآن دست‌نویس توسط کودکان و نوجوانان در قطع رحلی صحافی شده و نسخه‌هایی منتشر خواهد شد.

حسنی خونسار اظهار کرد: این طرح امروز در کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای سنندج و با حضور دانش‌آموزان دو مدرسه شاهد و بدر برگزار شد و برگزیدگان در اسرع وقت معرفی و از آن‌ها تجلیل به عمل می‌آید.

وی در پایان یادآور شد: طرح کتابت قرآن کریم در کتابخانه‌های عمومی سراسر استان برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این طرح به کتابخانه مورد نظر خود مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha