کد خبر: 4221995
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵

رؤسای دانشگاه‌ها با فراهم کردن بستر لازم مروج نماز باشند

استاندار کردستان با بیان اینکه رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مسئولیت خطیری برای گسترش فریضه نماز دارند، گفت: برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها برای بهبود شرایط نمازخانه‌ خوابگاه‌های دانشجویی در راستای کیفیت بخشی به نماز، تکلیفی فرهنگی است

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان شامگاه گذشته، ۲۷ خرداد در گردهمایی ائمه جماعت دانشگاه‌های استان در محل سالن همایش دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت برپایی نماز در دانشگاه‌ها و ساماندهی این موضوع گفت: رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مسئولیت خطیری نسبت به گسترش فریضه نماز دارند.

وی با تأکید بر توجه ویژه مسئولان به فریضه الهی نماز و عمل به این واجب گفت: همه ادارات و دانشگاه‌ها نسبت به این فریضه تکلیف فرهنگی دارند و برای پرداختن به این تکلیف فرهنگی نیز  بودجه و معاونت فرهنگی و دانشجویی لحاظ شده است لذا اگر در رأس برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌های جمهوری اسلامی اهتمام به نماز و اقامه آن نباشد باید یک تجدید نظر اساسی در برنامه‌ها داشته باشیم.

استاندار کردستان بیان کرد: نقش ائمه جماعت در دانشگاها و خوابگاه‌ها فقط به عنوان اقامه‌کننده نماز نیست و حقیقتا ائمه جماعات به ویژه آنهایی که حُسن خلق بیشتری دارند به ملجأ و انیس و پناهگاهی برای دانشجویان تبدیل می‌شوند.

وی در ادامه گفت:  نَفس اقامه نماز تکلیف ماست، اولین خواسته خدا از بندگانش همانا اقامه نماز است و باید در رأس امور فرهنگی قرار گیرد.

زارعی‌کوشا بر نیازمندی‌های اولیه و بستر لازم مربوط به اقامه نماز جماعت در دانشگاها با برنامه‌ریزی منسجم تأکید کرد و خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها جهت کیفیت‌بخشی به برگزاری این فریضه نورانی گفت: نسبت به  ساماندهی و بهبود شرایط نمازخانه‌ خوابگاه‌ها و دانشگاه محل خدمت خود همت کنید و ما نیز در این زمینه حمایت خواهیم کرد.

وی بر ضرورت ساماندهی و نظارت بر عملكرد خوابگاه‌های دانشجویی در خصوص اقامه نماز و پرداختن به این تکلیف شرعی تأکید کرد و افزود: از ظرفیت فرهنگی و علمی دانشگاه در ترویح اقامه نماز استفاده شود.

استاندار کردستان با تأکید بر اینکه حقوق ائمه جماعت دانشگاها در موقع مقرر پرداخت شود، افزود: پرداخت حق القدم و موضوع ایاب و ذهاب  این قشر در راستای تقویت انگیزه‌ها در نظر گرفته شود.

وی اظهار امیدواری کرد که بهترین اقامه نماز دانشگاهای کشور در کردستان برگزار شود چراکه مردم این استان بسیار متدین، فرهنگی و شایسته بهترین خدمات هستند‌ و این مهم بایستی در اقامه نماز و برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها بازتاب مشخص داشته باشد.

انتهای پیام
captcha