کد خبر: 4222476
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵

رسانه‌ها در معرفی و شناسایی انتخاب اصلح تأثیرگذار هستند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: رسانه‌های چاپی و مجازی در معرفی و شناسایی انتخاب اصلح در انتخابات رئیس جمهور چهاردهم ایران اسلامی بسیار تأثیرگذار هستند.

نشست مدیرکل ارشاد اسلامی کردستانبا مدیران مسئول نشریات و رسانه‌های محلی استان

به گزارش ایکنا از کردستان، علی اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در نشست با مدیران مسئول نشریات و رسانه‌های محلی استان گفت: رسانه‌های چاپی و مجازی در معرفی و شناسایی انتخاب اصلح در انتخابات رئیس جمهور چهاردهم ایران اسلامی بسیار تأثیرگذار هستند.

وی افزود: با مشارکت حداکثر مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران اسلامی بدون شک اقتدار ملی تقویت و به دنبال آن امنیت در جامعه نیز برقرار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به وضعیت هم‌اکنون شهر غزه محل تولد امام شافعی(رض) که در آن نسل‌کشی اتفاق افتاده است، بیان کرد: در حال حاضر ایران در منطقه خاورمیانه در بهترین شرایط امنیتی قرار دارد و با حضور حداکثری مردم در انتخابات این اقتدار و امنیت موجبات رشد و توسعه اقتصادی را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: در دولت شهید خدمت آیت‌الله رئیسی در استان اتفاقات مبارک بسیار زیادی افتاد در طول سه سال این دولت آیت‌الله رئیسی سه بار به استان سفر و با اقشار مختلف مردم دیدار و نشست برگزارکرد.

دریایی اظهار کرد: در این دوره رئیس جمهوری فقید آیت الله رئیسی نهضت پلاتوسازی برپا و اکثر پروژه‌های عمرانی عرصه فرهنگ و هنر از جمله هنرستان دخترانه هنرهای زیبا و نگارخانه هنر سنندج نوسازی شد، قرار بود در شهریورماه سال جاری تالار مرکزی سنندج با حضور رئیس جمهور فقید افتتاح شود.

وی در پایان ضمن قدردانی از همت و تلاش هنرمندان و اصحاب رسانه استان در انتخابات مجلس پارسال و پوشش به روز اخبار و رویدادهای فرهنگی وهنری استان، گفت: هنرمندان در انتخابات دوره سیزدهم مجلس شورای اسلامی خیلی خوب وارد عرصه شدند، لازم است در این دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز فعالانه تلاش کنند.

انتهای پیام
captcha