به گزارش ایکنا از کردستان، حسن عسکری، فرماندار شهرستان سنندج امروز، ۲۸ مهر در نشست تجلیل از موکبداران و دستاندرکاران ستاد اربعین شهرستان سنندج گفت: اربعین حسینی یکی از قدرتمندترین نمادهای همبستگی مسلمانان در دنیا و در واقع بحثی جهان شمول و زمینهای برای تشکیل امت واحده اسلامی شده است.
وی همایش پیادهروی اربعین را پادزهری در برابر تفرقهافکنی دشمنان دانست و افزود: هر چند بیش از ۱۴۰۰ سال است دشمنان تلاش میکنند که بحث اربعین را با اختلال مواجه کنند، اما با اجتماعهای ۲۰ میلیونی، امروز اربعین تبدیل به نمایش قدرت مسلمانان در برابر استکبار و ابر رسانهای برای نشان دادن توان جهان اسلام است.
فرماندار شهرستان سنندج بیان کرد: انتخاب کردستان به عنوان مسیر تردد زوار، جدای از برکات معنوی، امسال ۱۸۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ستاد اربعین به این شهرستان اختصاص یافته است.
وی در پایان گفت: ۷۰ میلیارد تومان از این اعتبار برای اجرای تقاطع غیرهمسطح میدان محمدی سنندج هزینه خواهد شد.
عبدالحسین یوسفی، رئیس ستاد عتبات عالیات استان کردستان در ادامه این مراسم اظهار کرد: امسال ۷۰ موکب در داخل استان و کربلا به زوار اربعین خدماترسانی کردند.
انتهای پیام