کد خبر: 4243698
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
مجتبی تاجیک:

دوره‌های آموزشی چابک متناسب با ذائقه نسل جوان برگزار شود

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکە جوانان می‌خواهند رە صد سالە را یک شبە طی کنند، گفت: جوانان امروز حوصلەای برای طی کردن مسیرهای سنتی را ندارند و همین کار مسئولان را سخت‌تر کردە و باید به سمت دوره‌های سبک و چابک، متناسب با ذائقه نسل امروزی حرکت کرد.

مجتبی تاجیک، مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان استان کردستان، مجتبی تاجیک، مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان در آیین اختتامیه نمایشگاه کسب و کارها و دستاوردهای جوانان کە با حضور مسئولان کشوری و استانی شامگاه گذشته، ۳۰ مهرماه در خانه کُرد برگزار شد، گفت: اگر می‌خواهیم از حرکت مورچەای فاصلە بگیریم و جهشی در برنامەها داشتە باشیم، باید مسیر و نگاە خود را تغییر و بە فکر کسب‌ و کارهایی فرامرزهای کشور باشیم.

وی افزود: به‌ویژه در استان‌های مرزی که از امکان مرزی بودن برخوردار هستند، می‌توانند تنها با یک مسیر و جابجایی مختصر برنامه‌های خود را ناظر به افق‌های بلندتر طراحی کنند کە این افق‌های بلندتر غیر از منافع مادی کە ممکن است بیش از کسب و کارهای داخلی باشد، افق‌گشا و امیدوارکنندە است.

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: دورەای کە در این رویداد طراحی شدە در واقع جزو راهبردهایی بودە کە وزارت جوانان تلاش کردە کە برای تقویت اشتغال جوانان پیش‌ببرد.

وی با بیان اینکە جوانان می‌خواهند رە صد سالە را یک شبە طی کنند، افزود: جوانان امروز حوصلەای برای طی کردن مسیرهای سنتی و قدیمی و  قدم به قدم را ندارند و همین کار مسئولان را سخت‌تر کردە و باید به سمت دوره‌های سبک و چابک، متناسب با ذائقه نسل امروزی حرکت کرد.

تاجیک با اشاره به اینکه توانمندسازی شغلی جوانان از راهبردهای وزارت ورزش و جوانان است، گفت: این رویداد دومین دوره در کشور بعد از گلستان بوده و تنها دوره در سطح کشور است که کاملاً به‌صورت رایگان برگزار شد. 

آمنه غلام‌ویسی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در این نشست با اشاره به اینکه این نمایشگاه رویدادی در حوزه اشتغال و توانمندسازی جوانان برای ورود به کشورهای همسایه است، گفت: جوانان سخت کوش و منابع خدادای غنی در کنار ظرفیت مرز از مزیت‌هایی است که کردستان دارد و می‌تواند منشأ تولید و صادرات باشد.

وی با بیان اینکه محرومیت کردستان بیشتر از نظر کارخانه‌ها و صنایع نوین است، افزود: در بسیاری زمینه‌ها از استان‌های برخوردار هستیم که اگر به درستی شناسایی و شکوفا شود، توسعه استان سرعت خواهد گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان این نمایشگاه را گام سوم از رویداد ملی توانمندسازی کسب و کارهای جوانان دانست و گفت: پس از رویداد آموزشی در گام اول و بازدید از مرز در گام دوم، مورد استقبال جوانان و کارآفرینان قرار گرفت و بنا داریم با کمک وزارت و دستگاه‌های اجرایی این دوره‌ها به روزرسانی و تداوم یابد.

انتهای پیام
captcha