کد خبر: 4246382
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۳

پرداخت ۲۲۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان کردستانی

مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان کردستان از پرداخت ۲۲۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی در هفت ماهه امسال خبر داد.

جلال محمودیان، مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال محمودیان، مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان کردستان گفت: در هفت ماهه امسال ۷۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان پرداخت شده است.

وی افزود:  هزار و ۱۰۰ فقره از این تسهیلات در زمینه مشکلات حمایتی و درمانی  و ۳۲۰ فقره هم در زمینه کمک به ایجاد اشتغال برای مددجویان امداد بوده است.

مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان کردستان با اشاره به اینکه ۴۸۰ مورد در زمینه تعمیرات، خرید و اجاره مسکن مددجویان پرداخت شده است، بیان کرد: ۱۶۰ فقره تسهیلات نیز برای کمک به تحصیل دانشجویان تحت حمایت این نهاد پرداخت شده و ۱۴۰ مورد هم از محل سپرده خیرین به نیازمندان پرداخت شده است.

انتهای پیام
captcha