کد خبر: 4246903
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵

عفاف یک بحث اخلاقی و درونی است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه موضوعات فرهنگی ذاتی است و افراد باید به‌صورت قلبی به فرهنگ خود اعتقاد داشته باشند، گفت: عفاف یک بحث اخلاقی و درونی است و فرد باید چشم و دل و روح خود را از گناە بازدارد.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در دومین همایش منطقه‌ای گسترش عفاف و حجاب «رایحه» که امروز، 17 آبان در مجتمع فرهنگی - هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: موضوعات فرهنگی ذاتی است و افراد باید به‌صورت قلبی به فرهنگ خود اعتقاد داشته باشند.

وی، فرهنگ حجاب و عفاف را یک امر انسانی خواند و افزوذ: عفاف مهم‌تر از حجاب بوده و عفاف یک انسان باید از درون جریحه‌دار نباشد که بتوان حجاب را به‌درستی ظاهر خود نشان دهد.

حسین محسن‌لو، از قضات دادگستری استان هم در این همایش گفت: حجاب در متون دینی و روایت‌های اسلامی واضح و آشکار بیان شده و از ضروریات دین است. حجاب در کشورهای مختلف وجود دارد که در برخی از آنها محدوده‌های آن متفاوت است. 

وی، بی‌حجابی را نتیجه تمسک به سبک زندگی غربی دانست و افزود: این سبک زندگی ضررهای جبران‌ناپذیری در زمینه‌های مختلف فرهنگی،  اقتصادی و سیاسی را به دنبال دارد.

این قاضی دادگستری با اشاره به اینکه رواج سبک زندگی غربی، اقتصاد را نیز دچار شکست خواهد کرد، بیان کرد: یکی از مشکلات کشور ما در حوزه فرهنگ، طی‌کردن روش‌ها و مسیرهایی است که هرگز به نتیجه نمی‌رسد.

وی ادامه داد: در اکثر موارد برگزاری همایش‌ها اثرگذار نیست و در مسئله حجاب، بر اساس مباحث جامعه‌شناختی باید از کلی‌نگری بپرهیزیم و برنامه‌های اجرا شده بر جامعه هدف متمرکز باشد.

محسن‌لو بر لزوم شناسایی افراد بی‌حجاب در محله‌ها تأکید کرد و گفت: تبیین مسئله حجاب و عفاف برای این افراد باید در نهایت تکریم انجام شود.

یادآور می‌شود؛ درپایان همایش منطقه‌ای گسترش حجاب و عفاف «رایحه »از تعدادی از فعالان حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha