کد خبر: 4255287
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱

47 نیروی آموزشی در آموزش وپرورش استثنایی کردستان استخدام شدند

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: 47 نیروی آموزشی در سال تحصیلی گذشته در آموزش وپرورش استثنایی استان جذب و استخدام شدند.

آموزش و پرورش استثنایی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان،  طالب محمدی،  رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با اشاره به جذب و استخدام 47 نیروی آموزشی جدید در آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: 21 آموزگار استثنایی، 15 نیروی امور آموزش معلولان و11 دانشجو در سال تحصیلی گذشته در آموزش و پرورش استثنایی استان استخدام شدند.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و 500 دانش آموز با نیاز ویژه در ۴۴ مدرسه استثنایی از آموزش و پرورش استثنایی استان خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی دریافت می‌کنند، افزود: بیش از 500 دانش‌آموز تحت آموزشی تلفیقی فراگیر ( با بهره هوشی عادی) نیز در مدارس عادی و با پشتیبانی مدارس استثنایی و تخصیص معلم رابط در حال تحصیل می‌باشند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان بیان کرد: خدمات آموزشی به دانش‌آموزان داری اختلالات یادگیری پایه اول تا ششم دوره ابتدایی در 21 مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی استان با پوشش بیش از یک هزار و400 دانش‌آموز در حال انجام است.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای 550 نفر از شاغلان آموزش و پرورش استثنایی استان، ادامه داد: کارگاه‌های تخصصی آموزش زبان اشاره برای 150 نفر از معلمان و دوره آموزشی خط بریل برای 50 نفر از مربیان مدارس استثنایی استان برگزار شده است.

محمدی با بیان اینکه در حال حاضر مدارس استثنایی ساعی و شفا شهرستان های مریوان و قروه دارای زمین چمن درون مدرسه‌ای می‌باشند، یادآور شد: دو زمین چمن مصنوعی در مدارس توکل شهرستان سنندج و احیا شهرستان دهگلان نیز به زودی جهت بهره‌برداری دانش‌آموزان با نیازهای ویژه آماده خواهند شد.

وی اظهار کرد: 9 کلاس درس تربیت بدنی در مدارس استثنایی استان ایجاد شده است که این اتاق ها در مدارس تربیت شهرستان بانه، اوتیسم پویان شهرستان سنندج، باغچه بان شهرستان مریوان وبعثت کامیاران جهت استفاده دانش‌آموزان آماده و آغاز فعالیت 5 اتاق دیگر نیز در مدارس استثنایی پارسا، توکل، امید، سپیده وادیب در اولویت کار آموزش و پرورش استثنایی استان قرار دارد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان در ادامه با اشاره به تملک زمین، تأمین اعتبار و تعریف پروژه اولین مدرسه اختصاصی اوتیسم در ناحیه یک شهرستان سنندج، گفت: سالن ورزشی اختصاصی دانش‌آموزان استثنایی در مدرسه پارسا شهرستان سنندج 90 درصد پیشرفت فیزکی داشته و بزودی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه سه مرکز جامع سنجش نیز در مناطق کرانی، سریش‌آباد و موچش از ابتدای سال تحصیلی جاری فعالیت خود را آغاز کردند، افزود: کسب 18 رتبه ورزشی، 12 رتبه فرهنگی وهنری و3 رتبه برتر کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی از افتخارات دانش آموزان با نیازهای ویژه استان در 6 ماهه اخیر است.

محمدی در پایان استاندارد نبودن فضا و تجهیزات، مشکلات ایاب و ذهاب، مناسب‌سازی فضای آموزشی و کمبود نیروی تخصصی توان‌بخشی و عدم فرهنگ‌سازی مناسب را مهم‌ترین چالش‌های آموزش و پرورش استثنایی استان ذکر کرد.

انتهای پیام
captcha