کد خبر: 4256231
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲

شناسایی، جذب و آموزش از اولویت‌های سوادآموزی کردستان است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، جذب و آموزش را از اولویت‌های سوادآموزی در آموزش و پرورش استان ذکر کرد و گفت: هزار آموزش‌دهنده در استان داریم که خواهان تبدیل وضعیت استخدامی‌شان هستند.

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان امروز، پنجم دی در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان که به مناسبته هفته سوادآموزی برگزار شد، با گرامیداشت ایام ولادت با سعادت حضرت فاطه زهرا(س) و روز زن و مادر و نیز تبریک هفته سوادآموزی گفت: تجدید میثاق با آرمان‌های والای امامین انقلاب در ابتدای این هفته، نیروی مضاعفی را برای تلاش بیشتر در آموزش و پرورش ایجاد می‌کند.

وی، تحقق اهداف معین شده برای حوزه سوادآموزی را نیازمند بهره‌گیری از تمام ظرفیت دستگاه‌های همکار ذکر کرد و افزود: مطابق بیانات مقام معظم رهبری، توسعه و تعمیق این فعالیت‌ها در اولویت کاری ما خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۱۳۵۵ تنها حدود ۳۰ درصد جمعیت استان با سواد بودند، بیان کرد: با تلاش دست‌اندرکاران سوادآموزی، سواد جمعیت شش سال به بالای استان در حال حاضر به ۸۶.۱۰ درصد و در جامعه هدف به ۹۷.۲۴ درصد افزایش یافته است.

وی کسب رتبه چهار کشوری را در سال گذشته توسط سوادآموزی استان نشان از دقت و تلاش همکاران این حوزه عنوان کرد و با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از تلاش برای استمرار این افتخارات خبر داد.

ناظمی‌جلال، شناسایی، جذب و آموزش را از اولویت‌های سوادآموزی در آموزش و پرورش استان ذکر کرد و افزود: هزار آموزش‌دهنده در استان داریم که خواهان تبدیل وضعیت استخدامی‌شان هستند.

وی با بیان اینکه هفت مرکز سوادآموزی در استان وجود دارد، گفت: در شناسایی و جذب، نیاز به همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی داریم که امیدواریم در این رابطه ما را یاری دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه ۶۰ ناظر آموزشی داریم که فعالیت آنها باعث افزایش کیفیت سوادآموزی شده است، افزود: در حال حاضر تعداد ۱۰۰۰ آموزش دهنده در سطح استان فعالیت دارند که باید در حدود ۱۰ هزار نفر حجم ابلاغی را در کلاس خود پوشش دهند.

وی یادآور شد: از این میزان سه هزار و ۶۰۰ نفر حجم مربوط به دوره سوادآموزی، چهار هزار و ۱۲۱ نفر مربوط به دوره انتقال و ۲ هزار و ۸۲۰ نفر نیز مربوط به دوره تحکیم سواد است.

انتهای پیام
captcha