به گزارش ایکنا از کردستان، محمدعادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان امروز، اول بهمن در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان که با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استانی و کشوری برگزار شد، با بیان اینکه تلاش بر این است که ماهیت اصلی جهاددانشگاهی در استان کردستان با بومیسازی ظرفیتهای این نهاد انقلابی اجرایی شود، گفت: این نهاد انقلابی میتواند بازوی توانمند اجرایی مسئولان استانی باشد.
وی از اعلام آمادگی جهاددانشگاهی کردستان برای انجام هر مأموریت و فعالیتی در استان با بیشترین بهره و سرعت خبر داد و افزود: حمایت از این نهاد علمی و آموزشی در هر استانی، مایه خیر و برکت بوده و زمینه توسعه را فراهم کرده است، بر همین اساس تقاضا دارم که مسئولان استان هم به مجموعه این نهاد انقلابی در استان اطمینان کرده و کارها را به جهاددانشگاهی بسپارند تا بتوانیم تعهد و مؤثر بودن خود در همه حوزهها را نشان دهیم.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، در ادامه به اقدامات انجام گرفته در حوزه اشتغال گریزی زد و بیان کرد: امسال برای اولین بار جزو دستگاههای حمایت از مشاغل خانگی و کسبوکارهای کوچک قرار گرفتیم و علاوه بر تحقق این امر و بنا بر رسالت جهادی خود با برگزاری دورههای آموزشی به تجاریسازی ایدههای برتر کمک کردیم.
وی از اخذ گواهینامه صلاحیت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای فعالیت مراکز نوآوری جهاددانشگاهی استان در دو شهرستان سنندج و بیجار خبر داد و گفت: مراکز نوآوری جهاددانشگاهی کردستان، اولین مراکزی هستند که در غرب کشور، گواهی فعالیت آنها صادر شده است، این مهم گام بزرگ و موثری در راستای کشف استعدادها و خلاقیت جوانانی است که میتوانند در آینده در توسعه اقتصادی و فناوری کردستان تأثیرگذار باشند.
رضایی، حضور و مشارکت مؤثر در اکثر رویدادهای فرهنگی استان کردستان به ویژه حوزه دانشگاهی را از جمله اقدامات مؤثر معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی ذکر کرد و گفت: سوق دادن خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا به سمت برگزاری نشستهای تخصصی با هدف حل مشکلات استان و تأثیرگذاری بیشتر، چاپ کتاب در انتشارات و انجام طرح های نیازسنجی و افکارسنجی با هدف تصمیم گیریهای صحیح برای مدیران استان از دیگر ظرفیتهای حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی استان است.
وی، بخش آموزش جهاد دانشگاهی را بزرگترین شبکه آموزشی استان با فعالیت در شش شهرستان، اعلام کرد و ادامه داد که مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در سراسر استان به سمت دورههای بازار محور و مهارت محور حرکت کرده است و به زودی هم یک مجتمع آموزشی در سنندج با هدف بهرهمندی بیشتر مردم از دوره های آموزشی راهاندازی خواهد شد.
رضایی، با اشاره به پتانسیلهای مهم حوزه پژوهش جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در این حوزه نیز قصد جدی برای ورود به عرصه درمان را داریم و در این راستا رایزنیهای مهمی با مسئولان جهادانشگاهی کشور و سرمایهگذار جهت راهاندازی مرکز درمان سرطان سینه و درمان ناباروری صورت گرفته است، که تحقق این اهداف حمایت همهجانبه به ویژه حمایت مالی مسئولان استان را می طلبد.
وی، وجود پتانسیل مرز و ارتباط با اقلیم کردستان عراق را از دیگر ظرفیت های مهم استان ذکر کرد و یادآور شد: در این حوزه هم اقدامات موثری در دست اقدام و پیگیری است.
اکبر اسدی، رییس سابق جهاددانشگاهی استان کردستان هم، در ادامه این جلسه اظهار کرد: جهاددانشگاهی کرستان نسبت به استانهای دیگر کشور کمی عقب ماندگی دارد که تأخر زمانی در تشکیل این نهاد در استان مهمترین دلیل این امر است.
وی با اشاره به اینکه یک حرکت و فرهنگ است که موجب پیشرفت و توسعه می شود، افزود: این نهاد انقلابی در استان کردستان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و تحقق این امر توجه مسئولان استانی و کشوری را می طلبد.
رئیس سابق جهاددانشگاهی استان کردستان، بیان کرد: طی مدیریت ۴ ساله خود در کرستان سعی بر این شد که خدمت خوب و بی منت به مردم استان ارائه شود و خوشبختانه با همدلی و همراهی مسئولان و نیروهای انسانی متعهد و جوان در استان، با وجود کم و کاستیها بخش زیادی از این اهداف محقق شد.
یادآور میشود؛ در این مراسم از زحمات اکبر اسدی رئیس سابق جهاددانشگاهی کردستان تکریم و تقدیر به عمل آمد و محمد عادل رضایی هم به عنوان رئیس جدید این نهاد انقلابی در کردستان معرفی شد.
انتهای پیام