کد خبر: 4261759
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
مشاور وزیر آموزش و پرورش:

حل مشکلات آموزش و پرورش همکاری دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد

ضرغام پرنیان با تأکید بر اینکه حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش به تنهایی میسر نیست، گفت: این امر همکاری و پای کار بودن همه دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد و برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز بومی در استان کردستان امری اثرگذار در توسعه فضای آموزشی است.

ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش

به گزارش ایکنا از کردستان، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش امروز، ششم بهمن‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان با تأکید بر برگزاری اجرای جشنواره مجمع خیرین بومی استان کردستان گفت: مشارکت مردم در افزایش سرانه فضاهای آموزشی استان مؤثر است و برگزاری این جشنواره می‌تواند خیرین و مردم را در امر مدرسه‌سازی و ایجاد زیرساخت‌ها پای کار آورد.

وی افزود: یکی از مسائل مهم در امر آموزش‌ و‌ پرورش که مورد تأکید رئیس‌جمهور نیز قرار دارد، عدالت فضاهای آموزش مجازی است، بنابراین باید تجهیزات آموزشی در همه شهرها و روستاها یکسان باشد.

پرنیان با تأکید بر اینکه حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش به تنهایی میسر نیست، گفت: این امر همکاری و پای کار بودن همه دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد و برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز بومی در استان کردستان امر اثرگذار در توسعه فضای آموزشی است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در بحث ارتقای سرانه فضای آموزشی بودجه کافی در اختیار نداریم و باید برای پر کردن این کم و کاستی‌ها از همکاری و همراهی مردم بهره ببریم، اظهار کرد: لازم است که به وضعیت آموزشی برای تحصیل هرچه بهتر دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای داشته باشیم چراکه دانش‌آموزان عامل آبادانی یک کشور هستند.

 

انتهای پیام
captcha