کد خبر: 4269565
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۵
رئیس کل دادگستری کردستان خبر داد:

فعالیت ۲۰ صلح یار در شهرستان دیواندره

حجت‌الاسلام سید حسین حسینی از وجود ۲۰ صلح یار در شهرستان دیواندره خبر داد و یادآور شد: تأسیس دادگاه نباید موجب افزایش ورودی پرونده‌ها شود، بلکه باید تمام تمرکز مسئولان اجرایی و قضایی استان بر استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های مردمی، شوراهای حل اختلاف و صلح یاران باشد.

افتتاح دادگاه عمومی بخش کرفتو

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان امروز، ۱۳ اسفند در آیین افتتاح دادگاه عمومی بخش کرفتو از توابع شهرستان دیواندره ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: بر اساس احادیث و روایات، عصاره کل عالم خلقت وجود نورانی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) است که در خصوص عظمت این ماه مبارک فرمود:«به درستی ماه خدا همراه با برکت، رحمت و مغفرت به شما روی آورده است.»

وی افزود: افتتاح دادگاه بخش کرفتو یکی از اقدامات دستگاه قضایی استان در جهت توسعه قضایی و موجب تسهیل در دسترسی خدمات قضایی و کاهش مشکلات مردم در رفت و آمدها و اتلاف هزینه و زمان است. 

رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: دادگستری استان در سال‌های گذشته با مشکل عدم تناسب امکانات قضایی(شعبه، نیروی قضایی و اداری)با میزان جمعیت استان روبرو بود و خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در این مدت در تمامی حوزه‌های قضایی استان شاهد افزایش شعب در دادسرا، دادگاه و محاکم تجدیدنظر بوده‌ایم.

وی ادامه داد: در راستای اجرای سند تحول و تعالی و عمل به دستورات قوه قضاییه مبنی بر در دسترس بودن خدمات قضایی برای آحاد مردم، با عنایت به جمعیت حدود ۲۷ هزار نفری این بخش و حدود ۷۱ روستای مستقر و فاصله حدود ۲۵کیلومتری با شهرستان دیواندره و مخاطرات جاده‌ای که راه مواصلاتی برای شهروندان این منطقه به دنبال داشت، این اقدام صورت گرفت و از امروز اهالی این بخش می‌توانند از خدمات قضایی دادگاه شهر زرینه بهره‌مند شوند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان، از وجود ۲۰ صلح‌یار در شهرستان دیواندره خبر داد و یادآور شد: تأسیس دادگاه نباید موجب افزایش ورودی پرونده‌ها شود، بلکه باید تمام تمرکز مسئولان اجرایی و قضایی استان بر استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های مردمی، شوراهای حل اختلاف و صلح یاران در جهت گسترش فرهنگ صلح و سازش، رفع اطاله دادرسی و پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی باشد.

یادآور می‌شود؛ ساختمان اداری دادگاه عمومی بخش کرفتو در شهر زرینه در زمینی به مساحت تقریبی۱۲۰ متر و با زیربنای ۱۷۰ متر مربع احداث و در حال حاضر با امکانات مناسب و به طور مستقل، مهیای ارائه خدمات قضایی به مردم این منطقه است که سابقا جهت پیگیری روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی خود ناگزیر بودند به شهرستان دیواندره مراجعه کنند. 

انتهای پیام
captcha