به گزارش ایکنا از کردستان، محمدعادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در اختتامیه سزدهمین دوره مناظرات دانشجویی جهاددانشگاهی کردستان که امروز، 19 اسفند در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، گفت: مناظرات دانشجویی یکی از مهمترین رویدادهای ملی کشور بوده که به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه سیزدهمین دوره این مناظرات دانشجوی با شعار «تضارب آرا، ساختن آینده» همزمان با سراسر کشور در جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، افزود: در این دوره از مسابقات مناظره دانشجویی 9 تیم از دانشگاههای مختلف استان مشارکت کردند که امروز در مراسم اختتامیه فینال این دوره از مسابقات برگزار میشود.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه سطح این دوره از مناظرات دانشجویی هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی نسبت به سالهای گذشته در استان ارتقای خوبی داشته است، بیان کرد: امیدواریم دانشجویان برگزیده در مرحله منطقهای نمایندگان خوبی برای استان کردستان باشند.
در مناظر فینال که با گزاره «علت اقبال کم به فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه، تغییر سلیقه نسلهاست، نه افت تواناییهای فعالان دانشجویی» و تیم علوم پزشکی یک رد جایگاه موافق و تیم علوم پزشکی 3 د رجایگاه مخالف قرار گرفتند هر تیم ۱۸ دقیقه فرصت برای ارائه داشتند.
در آغاز، نماینده تیم موافق به تحلیل مفهوم گزاره پرداخت و بیان کرد که نسلها در هر کشوری بر اساس دههها طبقهبندی میشوند. وی اشاره کرد که عمده دانشجویان فعلی، از نسل دهه ۸۰ هستند که به بهرهگیری از فضای مجازی و تکنولوژی پرداختهاند و همواره مورد انتقاد قرار گرفتهاند. او در پایان با طرح این سوال که آیا جامعهای که میتواند فرهنگ را تغییر دهد، نباید برای آن تغییری در فضای فرهنگی ایجاد کند، سخنان خود را به پایان رساند.
نماینده تیم مخالف با انتقاد از گزاره مطرح شده، بیان کرد که دلایل متعددی وجود دارد که باعث میشود دانشجویان علاقهای به فعالیتهای فرهنگی نداشته باشند و این گزاره بسیار محدود است. وی همچنین به برخی فعالیتهای فرهنگی که در دانشگاهها با استقبال بیشتری مواجه شدهاند، اشاره کرد و از عدم حمایت مسئولان دانشگاهی انتقاد کرد.
نماینده دوم تیم موافق در ادامه با اشاره به تاریخچه تحولات اجتماعی، گفت که نسل زد به دلیل گسترش اینترنت بسیار شبیه به هم در سطح جهانی شدهاند و این نسل نمیپذیرد که جلوی علاقهاش گرفته شود. تیم مخالف در پاسخ به این سخنان، به محدودیتهای موجود در دانشگاهها و فشارهای تحصیلی اشاره کرد که مانع از فعالیتهای فرهنگی میشود.
انتهای پیام