کد خبر: 4272262
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳

آماده‌باش کامل هلال‌ احمر کردستان در چهارشنبه‌سوری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از آماده باش نیروهای هلال احمر این استان در چهارشنبه آخر سال خبر داد.

برگزاری کلاس  های آموزشی هلال احمر

به گزارش ایکنا از کردستان، پیام جلالی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: همانند سال گذشته تمام پایگاه‌های امداد و نجات در سطح جاده‌ها و شعب جمعیت هلال احمر استان آمادگی دارند در صورت درخواست دستگاه‌های امدادی دیگر خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر ایران برنامه‌های گسترده‌ای برای آموزش و کاهش خطرات چهارشنبه‌سوری اجرا کرده است، افزود: این برنامه‌ها شامل آموزش‌های همگانی در مدارس، محلات، مساجد و دانشگاه‌ها بوده که با همکاری داوطلبان و رسانه‌ها انجام می‌شود، منابع آموزشی مانند اینفوگرافیک‌ها و ویدیوهای آموزشی در دسترس عموم قرار گرفته است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان بیان کرد: هدف اصلی این آموزش‌ها، کاهش حوادث و تلفات ناشی از مواد محترقه و آتش‌زا است که رعایت نکات ایمنی و جلوگیری از بروز هر گونه حادثه در روزهای پایانی سال می‌تواند از بسیاری آسیب‌ها و نقص عضوها که تا پایان عمر همراه فرد است، جلوگیری کند.

وی در پایان با اشاره به اینکه مردم برای گزارش حوادث می‌توانند به صورت شبانه روزی با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلال احمر تماس بگیرند، گفت: برنامه‌های آموزشی هلال احمر تأثیرات مثبت فراوانی در حوزه‌های مختلف از جمله کاهش خطرات و تلفات، افزایش آگاهی عمومی، ارتقای مسئولیت‌پذیری اجتماعی، تاب‌آوری جامعه و ایجاد فرهنگ ایمنی بر جامعه دارد. 

انتهای پیام
captcha