کد خبر: 4272454
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱

حضور 600 دانشجوی کشور در مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت

معاون فرهنگی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه جشنواره قرآن و عترت دانشجویی بزرگترین رخداد فرهنگی وزارت علوم است، گفت: امسال دانشگاه کردستان میزبان برگزاری مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت بوده و ۶۰۰ دانشجو از سراسر کشور در استان حضور یافتند.

نشست خبری دانشگاه کردستان

 حجت‌الاسلام محمود صفی‌زاده، معاون فرهنگی دانشگاه کردستان امروز، 26 اسفند در نشست خبری با خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه گفت: استان کردستان یک استان کردستان فرهنگی است لذا باید دانشگاه کردستان در این بخش  بیشتر بدرخشد.

وی با اشاره به رویکرد جدید معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان افزود: تمام برنامه‌های فرهنگی پیشنهادی دانشجویان در شورای فرهنگی و کمیسیون‌ها مطرح و تأیید می‌شود و بعد از تأیید وارد فاز اجرا خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان افزود: ۷۷ انجمن علمی، ۲۷ کانون اجتماعی، بیش از ۳۰ نشریه دانشجویی، و سه تشکل سیاسی در دانشگاه داریم که در تمام مناسبت‌ها برنامه‌های مختلف فرهنگی برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ کردستان، افزود: کرسی‌های آزاداندیشی بومی‌سازی شده و به صورت ماهانه در سطح دانشگاه کردستان برگزار می‌شود و هر ترم تیم‌های برگزیده با هم به مسابقه خواهند پرداخت تا دانشجویان با فرهنگ گفت‌‌وگوی منصفانه آشنا کنیم.

حجت‌الاسلام محمود صفی‌زاده، جشنواره قرآن و عترت دانشجویی بزرگترین رخداد فرهنگی وزارت علوم است، ادامه داد: امسال دانشگاه کردستان میزبان برگزاری مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت بوده و ۶۰۰ دانشجو از سراسر کشور در استان حضور یافتند.

وی اظهار کرد: قرآن شادی، سلامتی، و راه درست زیستن را به ما می‌آموزد؛ توجه به حال و آینده را گوشزد می‌کند و گذشته را به ما یادآوری می‌کند و همگان را به امیدواری دعوت می‌کند و منتظر بازگشت فرد خطاکار است تا او را با آغوش باز بپذیرد. 

حجت‌الاسلام صفی‌زاده، با اشاره برگزاری شوراهای فرهنگی در سطح دانشگاه، افزود: در این شوراهای فرهنگی درخواست‌ها و مطالبات دانشجویی پیگیری و تصویب می‌شود که تاکنون هیچ برنامه و درخواست ارائه شده دانشجویان رده نشده است.

امین صادقی، معاون آموزشی دانشگاه کردستان در ادامه این نشست گفت: ۲۵۵ گروه تحصیلی شامل ۷۳ گروه مقطع کارشناسی، ۱۳۰ مقطع ارشد و ۵۲ مقطع دکترا در دانشگاه کردستان فعالیت دارد.

وی افزود: در سال جاری مجوز پنج رشته کارشناسی، چهار رشته کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری تخصصی دریافت شد که در نوع خود بی نظیر است.

معاون آموزشی دانشگاه کردستان به برنامه توسعه رشته‌های تحصیلی گریزی زد و گفت: چهار رشته در مقطع کارشناسی، هفت رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و ۱۶ رشته در مقطع دکتری تخصصی سال آینده درخواست می‌شود.

وی با بیان اینکه این دانشگاه ۴۳۰ عضو هیئت علمی دارد که شامل ۴۰ استاد تمام، ۱۵۰ دانشیار، ۲۰۵ استادیار و بقیه مربی هستند، گفت: آمایش رشته‌های دانشگاهی در سطح ملی در دست اجراست.

علی اکبر مظفری، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان هم با بیان اینکه ۲ پژوهشکده کردستان شناسی و آب و کشاورزی در این دانشگاه فعالیت دارد، گفت: در پژوهشکده کردستان شناسی، پنج گروه پژوهشی داریم که در زمینه های هورامان، دریاچه زریبار، تاریخ و فرهنگ و زبان و ادبیات کردی فعالیت می کنند.

وی از چاپ ۷۳ عنوان کتاب در زمینه کردستان شناسی خبر داد و افزود: در زمینه چاپ کتاب داخلی و خارجی، رتبه سوم دانشگاه‌های کشور را داریم.

معاون پژوهشی دانشگاه کردستان نگارش کتاب به زبان کُردی برای کودکان را از اقدامات دانشگاه کردستان برشمرد و گفت: هفت کتاب در این زمینه در دست چاپ است.

انتهای پیام
captcha