کد خبر: 4276371
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰

توانمندسازی و نشاط دانش‌آموزی در مدارس کردستان

مدیر سازمان دانش‌آموزی استان کردستان از برگزاری اردوهای «تمشک» با هدف توانمندسازی، ایجاد نشاط و تقویت مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان در سطح مدارس کردستان خبر داد.

اردوهای تمشک دانش آموزی

اسماعیل باتمانی، مدیر سازمان دانش‌آموزی استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، گفت: اردوهای «تمشک» با هدف توانمندسازی، ایجاد نشاط و تقویت مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان در سطح مدارس کردستان در حال برگزاری است.

وی افزود: عنوان این اردو برگرفته از حروف ابتدایی مفاهیم «توانمندسازی، مشاوره و مددکاری، شادی و نشاط و کارآموزی» است که در قالب آن پنج سکو و کارگاه آموزشی برای دانش‌آموزان طراحی شده است.

مدیر سازمان دانش‌آموزی استان کردستان به برگزاری فاز اول این اردوهای تقویتی و مهارتی ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ در سطح مدارس اشاره و بیان کرد: فاز اول اردوهای تمشک تا اواخر بهمن‌ماه ادامه یافت و طی آن ۱۳ مدرسه از سطح استان در برنامه شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه در فاز اول ۹ مدرسه از ناحیه یک سنندج، ۳ مدرسه از ناحیه دو سنندج و یک مدرسه از شهرستان بیجار مشارکت داشتند، ادامه داد:  حدود هزار و  ۳۰۰ دانش‌آموز از پایه‌های مختلف در فاز اول اردو شرکت داشتند.

باتمانی با اشاره به در حال برگزاری بودن فاز دوم این اردو در سطح مدارس استان اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود با تداوم اجرای اردوها در فاز دوم، تا پایان طرح در مجموع بیش از دو هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش این برنامه قرار گیرند.

وی افزود: در این اردو دانش‌آموزان به‌ صورت گروهی و هدفمند در کارگاه‌هایی همچون «تصویرنگاره‌های آسیب‌های اجتماعی»، «سمعی و بصری مهارت‌های ارتباطی، اجتماعی، تقویت عزت‌نفس و مهارت نه گفتن»، «مشاوره و هدایت تحصیلی»، «بازی‌های گروهی، مهارت‌های تشکیلاتی و فعالیت‌های ورزشی» و «آموزش کمک‌های اولیه در سطح مقدماتی» شرکت می‌کنند.

مدیر سازمان دانش‌آموزی کردستان بیان کرد: در پایان هر روز اردو نیز جلسه‌ای با محور احکام و عقیدتی ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود تا بُعد معنوی برنامه نیز تقویت شود.

باتمانی در پایان با تأکید بر تأثیر مثبت این اردوها در فرآیند تربیت دانش‌آموزان گفت: «تمشک» تلاشی جدی برای تحقق تربیت همه‌جانبه و تلفیق نشاط، آموزش، مهارت و معنویت در بستر فعالیت‌های جمعی است و این رویکرد می‌تواند الگویی موفق برای سایر برنامه‌های پرورشی باشد.

انتهای پیام
captcha