به گزارش ایکنا از کردستان، سالار قاسمی، معاون وزیر آموزش و پرورش امروز، ۲۸ فروردین در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اهمیت نقش آموزش و پرورش در پیشرفت کشور، گفت: برای رسیدن به یک کشور متعالی و سربلند، باید سطح نظام تعلیم و تربیت را ارتقا داد و این مهم در گرو داشتن آموزش و پرورشی مستقل، مردمی و توانمند است.
وی با تأکید بر اینکه رفتار مدیران آموزش و پرورش باید الگویی برای دانشآموزان باشد، افزود: منابع انسانی مهمترین مؤلفه در سازمان آموزش و پرورش است و باید از تجربیات برای تحول در آموزش و پرورش استفاده کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش، استقلال، اقتدار و اعتماد را از جمله عوامل مؤثر بر ارتقای جایگاه آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: انتخاب یک مدیرکل از اهل سنت نشانهای از وحدت الهی و وفاق ملی در دولت چهاردهم است.
وی با اشاره به فرصتهای موجود در دولت چهاردهم برای تحول در آموزش و پرورش، تأکید کرد: تعالی کشور و عزت نظام در گرو ارتقای تراز نظام تعلیم و تربیت است و این امر با وجود آموزش و پرورش مستقل، مردمی و توانمند تحقق پیدا میکند.
قاسمی از مدیران خواست با انتقال استقلال و اعتماد به مدارس، زمینه را برای تحقق این اهداف فراهم کنند و اظهار کرد: هدف از این بازگشت به برخی نکات مهم تعلیم و تربیت است.
وی با اشاره به نگاه وزیر آموزش و پرورش، بر لزوم ایجاد انگیزه، انرژی جدید و اجماع نخبگان در پی این تغییرات تأکید کرد و افزود: تحول در آموزش و پرورش نیازمند تیم هماهنگ، قدرتمند، متفکر و پرتلاش میدانیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش، منابع انسانی را مهمترین مولفه در این زمینه برشمرد و افزود: تعالی کشور، استانها، اقوام، تمدن و جمهوری اسلامی و عزت نظام به این است که ما تراز نظام تعلیم و تربیت کشور را بالا ببریم و این مهم زمانی محقق خواهد شد که یک آموزش و پرورش مقتدر، مستقل، مردمی و مورد اعتماد داشته باشیم.
وی در پایان گفت: هنر مدیرکل آموزش و پرورش آن است که این اقتدار، استقلال و اعتماد را به کف مدارس و نزد مدیران و معلمان منتقل کند.
انتهای پیام