کد خبر: 4276960
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳

۲۳ درصد از فضای آموزشی کردستان تخریبی یا نیازمند بازسازی است

مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کردستان با ارائه آماری از وضعیت فضاهای آموزشی در کردستان، گفت: ۲۳ درصد از فضای آموزشی استان و مدارس آن یا تخریبی یا نیازمند بازسازی است که برای این مهم 2.5 همت بودجه نیاز است.

سیدفواد حسینی، مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، سیدفواد حسینی، مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کردستان امروز، ۲۸ فروردین در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: با توجه به قدمت ۱۴۰ ساله آموزش در سنندج، اولویت‌های اصلی وزارتخانه در دولت چهاردهم شامل عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و توسعه فضاهای آموزشی است.

وی افزود: اگر امروز در کردستان به وجود علما و دانشمندانمان افتخار می‌کنیم و شاهد حضور فرهیختگان برجسته استان در دانشگاه‌های دنیا هستیم، همه محصول تلاش‌ معلمانی است که کمتر از آن‌ها یاد می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اعتماد صورت گرفته به او به عنوان یک اهل سنت، بیان کرد: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا این حضور بنده، نویدبخش خدمتگزاری شایسته برای فرهنگیان استان باشد.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های کاری که رئیس جمهور در دولت چهاردهم برای وزارت آموزش و پرورش تعیین کردند، بحث عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و توسعه فضاهای آموزشی است.

حسینی با ارائه آماری از وضعیت فضاهای آموزشی در کردستان، خواستار همراهی و همکاری برای رفع این مشکلات شد و افزود: ۲۳ درصد از فضای آموزشی استان یا تخریبی یا نیازمند بازسازی است که برای این مهم 2.5 همت بودجه نیاز است.

وی در ادامه به موضوع پرداخت به موقع حقوق فرهنگیان و ارتقای کیفیت آموزشی پرداخت و افزود: دیرکرد در تخصیص بودجە مشخص شده برای سازمان آموزش و پرورش، موجب شکل‌گیری دوباره اعتراضات به حق فرهنگیان خواهد شد، لذا این مهم و رفع این مشکلات نیازمند یک همراهی و همکاری همگانی است.

مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کردستان در پایان سخنان خود بر اهمیت همراهی تمامی نهادها و سازمان‌ها با آموزش و پرورش تأکید کرد و از وقوع حادثه ناگوار اخیر در یکی از مدارس ابراز تأسف کرد.

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان در ادامه این مراسم گفت: خداوند را شاکرم که توفیق خدمت در نظام تعلیم و تربیت و در کنار فرهنگیان فرهیخته و مردمان نجیب استان کردستان را نصیبم کرد.

وی با مرور سه سال فعالیت خود در این سمت، گفت: آموزش‌وپرورش کردستان در طول این سال‌ها با چالش‌های جدی از جمله تبعات کرونا و مسائل اجتماعی مواجه بود که با تلاش شبانه‌روزی فرهنگیان، موفق شدیم پروژه مهر را با موفقیت به سرانجام برسانیم و سال تحصیلی ۱۴۰۱ را با حضوری شدن مدارس آغاز کنیم.

مدیرکل سابق آموزش‌وپرورش کردستان با تأکید بر اینکه عملکرد آموزش‌وپرورش در کردستان حاصل تلاش جمعی است، بیان کرد: 24 هزار فرهنگی دلسوز این استان در کنار مدیران ستادی، منطقه‌ای و مدرسه‌ای تلاش کردند تا شاخص‌های کیفی و کمی آموزش‌وپرورش ارتقا یابد و امروز کردستان در بسیاری از حوزه‌ها بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید آموزش‌وپرورش کردستان یاداور شد: موفقیت مدیرکل جدید، موفقیت کل آموزش‌وپرورش است. همان‌گونه که در آغاز مسئولیتم، هیچ درخواستی برای انتصاب نداشتم، اکنون نیز بدون گلایه و درخواست این جایگاه را به فردی دیگر می‌سپارم و تنها دعایم موفقیت برای او و همه همکارانم در این مسیر است.

ناظمی‌جلال در پایان گفت: کردستان خانه من است، نه محل مأموریت. در تمام این سال‌ها، همراه فرهنگیان برای سربلندی آموزش‌وپرورش استان تلاش کردم و از خداوند می‌خواهم آن را از ما بپذیرد.

انتهای پیام
captcha