به گزارش ایکنا از کردستان، سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز، هفتم اردیبهشتماه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان با تأکید بر لزوم مقاومسازی مدارس استان، گفت: ۲۳ درصد از فضاهای آموزشی استان نیازمند تخریب یا مقاومسازی است و امیدواریم با استفاده از بودجههای ملی و ظرفیتهای موجود، این مشکلات را رفع کنیم.
وی افزود: امیدواریم با پیگیریهای مستمر، زمینه بهبود وضعیت آموزش و پرورش استان فراهم شود و آیندهای روشن برای دانشآموزان رقم بخورد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، ضمن تشریح آخرین وضعیت واگذاری زمین آموزشی در سروآباد، بیان کرد: در سال ۱۳۴۷ قطعه زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از سوی یک خیر در روستای دزلی به آموزش و پرورش واگذار شد.
وی بیان کرد: این زمین طی سالهای جنگ در اختیار قرارگاه رمضان قرار گرفت و مدتی نیز سازمان میراث فرهنگی نسبت به مالکیت آن ادعایی داشت؛ با این حال، براساس اسناد موجود در سال ۱۳۴۷، این زمین به آموزش و پرورش تعلق دارد.
حسینی اظهار کرد: براساس مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان سروآباد، مقرر شد در قبال این زمین، پنج هزار متر مربع زمین به آموزش و پرورش واگذار شود اما با توجه به اینکه این معاوضه ممکن است از سوی وزارتخانه مورد قبول واقع نشود، پیشنهاد داده شد ارزش ریالی دقیق این املاک از طریق هیات سه نفره کارشناسان رسمی دادگستری تعیین شود تا بر مبنای عدالت معاوضه صورت گیرد.
وی افزود: شرط مهم در این واگذاری این است که زمین جدید دارای سند مالکیت رسمی باشد تا انتقال مالکیت قانونی به درستی انجام شود و از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری شود
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: امسال ۲۱ هزار و ۹۱۵ داوطلب در کنکور نوبت اول (۱۱ و ۱۲ اردیبهشتماه) در سطح استان شرکت خواهند کرد که از این تعداد ۱۲ هزار و ۸۲۷ نفر در حوزههای آموزش و پرورش آزمون میدهند.
وی افزود: بیشترین داوطلبان در گروه علوم تجربی با ۹ هزار و ۲۷۱ نفر شرکت خواهند کرد و پس از آن گروه علوم انسانی با هفت هزار و ۵۷۱ نفر، زبان خارجی هزار و ۸۴۵ نفر، گروه ریاضی و فنی با هزار و ۶۳۷ نفر و هنر ۹۵۴ نفر در رده های بعدی هستند.
حسینی با اشاره به اهمیت دقیق و بدون نقص برگزار شدن آزمونها، بیان کرد: کنکور و امتحانات نهایی حاصل تلاش ۱۲ ساله دانشآموزان، خانوادهها و معلمان است و هرگونه بیبرنامگی میتواند خسارتهای جبرانناپذیری داشته باشد؛ بنابراین از ماهها پیش جلسات متعدد ستاد آزمون برگزار شده و تمهیدات لازم در تمام سطوح اتخاذ شده است.
وی در خصوص تغییرات در امتحانات نهایی سال جاری گفت: در پایه دهم امسال امتحانات نهایی برگزار نخواهد شد؛ ضمن اینکه در پایه یازدهم از ۶ درس امتحان نهایی گرفته میشود و در پایه دوازدهم نیز طبق روال گذشته امتحانات نهایی برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: برنامههای زمانبندی شده برگزاری امتحانات به شهرستانها و مناطق ابلاغ شده و امیدواریم این آزمونها در کمال نظم، آرامش و بدون حاشیه برگزار شوند.
وی، آموزش و پرورش را مهمترین رکن توسعه جامعه دانست و از تشکیل کمیتهای ویژه برای پیگیری مطالبات فرهنگیان و بازگشت دانشآموزان بازمانده از تحصیل خبر داد.
حسینی افزود: اگر مشکلات آموزش و پرورش حل شود، قطعاً در سایر بخشها نیز مشکلاتی نخواهیم داشت و باید تلاش کنیم آموزش و پرورش در صدر توجهات قرار گیرد.
وی یادآور شد: استاندار کردستان هم نگاه ویژهای به آموزش و پرورش داشته و همواره نسبت به مسائل ترک تحصیل دانشآموزان، فضاهای آموزشی و سایر معضلات حساسیت نشان دادهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تشکیل یک کمیته کاری برای بررسی وضعیت همکارانی که احساس میکنند در حق آنان اجحافی صورت گرفته، خبر داد و اظهار کرد: تمام درخواستها به صورت دقیق بررسی خواهد شد و امیدواریم با نگاه رافت اسلامی، شاهد بازسازی سرمایه اجتماعی در استان باشیم.
حسینی با اشاره به مصوبات جلسه قبلی شورای آموزش و پرورش، ادامه داد: آمار دقیقی از دکههای اطراف مدارس تهیه شده و برای نظارت به نیروی انتظامی ارسال خواهد شد. همچنین در حوزه دانشآموزان بازمانده از تحصیل، تاکنون موفق شدیم ۹۱ نفر در دوره متوسطه دوم، ۴۴ نفر در دوره متوسطه اول و ۱۲۲ نفر در دوره ابتدایی را به مدارس بازگردانیم.
انتهای پیام