به گزارش ایکنا از کردستان، حجتالاسلام حبیب حاتمی، مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه امروز، 10 اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اهمیت شایستگیها و شاخصها در انتخاب مسئولان، تأکید کرد: دانشگاه باید از مسیر خود منحرف نشود.
وی خواستار استفاده از تمام پتانسیلهای موجود در دانشگاه در راستای تولید علم و پژوهش شد و بر لزوم توجه به هر سه قشر استادان، دانشجویان و کارکنان تاکید کرد.
حامد قادرزاده، رئیس پیشین دانشگاه کردستان، مسئولیت در دانشگاه را یک امانت بزرگ دانست و ابراز امیدواری کرد که این امانت به خوبی مدیریت شود و تحولی مثبت در جامعه ایجاد کند.
وی همچنین بر اهمیت توجه به سرمایه انسانی و تربیت نسلی متعهد و آگاه تاکید کرد و افزود: توجه به نیروی انسانی زمینهساز توسعه دانشگاه است.
دکتر عادل سیوسه مرده، سرپرست جدید دانشگاه کردستان، با بیان اینکه دانشگاه کردستان واژهای مقدس است، گفت: دغدغه من توسعه دانشگاه در سطوح مختلف آموزشی و پژوهشی بر اساس برنامه استراتژیک مدون و نیازهای استان و کشور خواهد بود.
وی همچنین بهبود سطح معیشت همکاران و ایجاد فضای علمی قابل قبول برای دانشجویان را از دیگر اهداف خود برشمرد.
یادآور میشود؛ در این مراسم، دکتر عادل سیوسه مرده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه معرفی و از زحمات دکتر حامد قادرزاده تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام