به گزارش ایکنا از کردستان، حجتالاسلام سیدعباس سیدنژاد، استاد حوزه و دانشگاه در همایش «سفیران نجابت» که امروز، 24 تیر در سنندج برگزار شد، با اشاره به دسترسی آسان جوانان به اطلاعات، بر وجوب حجاب برای زن و مرد تأکید کرد.
وی افزود: گروهی «بدحجابی» را نشانهای از عقبافتادگی در برابر جهان غرب میدانند، در حالی که سنت و پیشرفت هیچگاه در تقابل با یکدیگر نیستند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حجاب یک امر جهانی است و نه مختص ایران، به قوانین پوشش در سایر کشورها اشاره و اظهار کرد: جامعه جهانی، زنان را به دلیل نیروی کار ارزان، منظم و دلسوز وارد عرصه کار کرده است.
وی با تأکید بر اینکه «زن، تمدنساز جامعه است»، خواستار نگاهی برابر و فراهم آوردن شرایط بهتر برای زنان در آموزش، محیط کار و سایر عرصهها شد.
حجتالاسلام سیدنژاد، با هشدار نسبت به جنگ شناختی دشمنان، جوانان را به هوشیاری در برابر شبههپراکنیها دعوت کرد. و افزود: تقابل امروز آمریکا و اسرائیل با ایران، نه در حوزه نظامی و اقتصادی، بلکه در عرصه ادبیات انقلاب و فرهنگ ایرانی است.
وی، مسئله حجاب و پوشش را گامی مهم در تغییر فرهنگها دانست و با اشاره به هزاران نوع لباس متنوع، زیبا و همراه با فرهنگ و حجاب ایرانی- اسلامی، این تنوع را نمایشدهنده تمدن غنی لباس ایرانی برشمرد.
ماموستا احمد ایلبیگی، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، حجاب را مقولهای امضایی دانست که به دلیل حسن ذاتیاش، پس از ظهور اسلام مورد پذیرش قرار گرفته و به ارزشی بنیادین تبدیل شده است.
وی با استناد به منابع دینی شامل قرآن، سنت، اجماع و عقل، حجاب را یک تکلیف الهی دانست که حدود آن باید رعایت شود.
معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با اشاره به آیات سوره نور، بر اهمیت حجاب برای زنان و مردان تأکید کرد و پوشش در بیرون از منزل را ضروری و در مقابل، پوشش در محیط خانه را بدون محدودیت دانست.
وی در ادامه به موضوع فاجعه غزه نیز پرداخته شد و سکوت جامعه بینالمللی در قبال کشتار مردم این سرزمین مورد انتقاد قرار گرفت.
ماموستا ایلبیگی در پایان گفت: در حالی که جامعه بینالملل، ایران را به اجبار حجاب متهم میکند، کشورهایی چون فرانسه، آزادیهای اولیه زنان محجبه را سلب کردهاند. حرکات دفاعی ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی مایه سرافرازی ملتهای اسلامی بود.
انتهای پیام