کد خبر: 4304193
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷

برگزاری طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در مساجد جامع شهر سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان اظهار کرد: طرح هر مسجد یک حقوقدان در مساجد جامع دارالاحسان، قبا بهاران و حاج فیض‌اله نایسر سنندج برگزار شد.

اجرای موفق برنامه «هر مسجد یك حقوقدان»

بهادر اسدی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: با توجه به اجرای موفق برنامه «هر مسجد یک حقوقدان» در سال گذشته و استقبال عمومی از حضور وكلا و قضات در مساجد و ارائه مطالب حقوقی و برگزاری دوره‌های آموزش قانون و نیز ارائه معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان برای تسریع در حل و فصل مشكلات حقوقی افراد، این طرح در سال جاری نیز در استان كردستان در حال اجرا است.

وی افزود: ضمن اجرای «هر مسجد یک حقوقدان» در همه شهرستان‌های استان از سوی قضات، وكلا و حقوقدانان، این طرح در هفته گذشته در مسجد جامع دارالاحسان، مسجد جامع قبا بهاران و مسجد جامع حاج فیض‌اله نایسر سنندج نیز برگزار شد. 

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان بیان کرد: در این طرح حقوقدانان منتخب در شهر سنندج به مساجد مذكور مراجعه و ضمن تشریح اهمیت افزایش آگاهی‌های حقوقی، مسائل مهم حقوقی در حوزه‌های قراردادها و معاملات، خانواده، ثبت اسناد رسمی، پیشگیری از خشونت و جرائم فضای مجازی مطالبی را ارائه کردند.

وی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح افزایش آگاهی مردم نسبت به مسایل حقوقی با هدف پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی است و امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح به نحو مطلوب از ورود پرونده به دستگاه قضایی پیشگیری کنیم.

اسدی تأکید کرد: مقرر است این طرح در سال 1404 در سطح استان كردستان و در بالغ بر 100 مسجد برگزار شود و مردم می‌توانند با آگاهی از زمان تشكیل دوره‌ها از آموزش‌ها و خدمات حقوقی رایگان آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha