کد خبر: 4304988
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴

کمک به تحصیل 24 هزار دانش‌آموز نیازمند در کردستان

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان، از برگزاری «جشن عاطفه‌ها» همزمان با روزهای آخر تابستان گفت: در حال حاضر 24 هزار و 605 دانش‌آموز در سراسر استان تحت پوشش این نهاد قرار دارند.

رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان

رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، با اعلام آمادگی برای برگزاری پرشور «جشن عاطفه‌ها» در سال 1403، خبر از برنامه‌های گسترده‌ای برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند داد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 24 هزار و 605 دانش‌آموز در سراسر استان تحت پوشش این نهاد قرار دارند، تأکید کرد: هدف اصلی این جشن، تأمین مایحتاج تحصیلی این عزیزان است.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با رضایت خاطر از مشارکت بی‌نظیر مردم در سال گذشته، اظهار کرد: میزان کمک‌های مردمی در جشن عاطفه‌های سال 1403 به بیش از 145 میلیارد ریال رسید که این رقم، رشدی 16 درصدی را نسبت به سال قبل از آن نشان می‌دهد. از این مبلغ چشمگیر، حدود 49 میلیارد ریال به صورت مستقیم توسط کمیته امداد و 96 میلیارد ریال نیز از طریق مراکز نیکوکاری استان جمع‌آوری شده بود.

وی با اشاره به اینکه امسال کمیته امداد کردستان برای هر یک از دانش‌آموز تحت حمایت خود، تهیه حداقل یک بسته لوازم‌التحریر شامل کیف و نوشت‌افزار را در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: برای تسهیل مشارکت مردم و خیرین، 125 پایگاه جمع‌آوری کمک در نقاط مختلف استان برپا خواهد شد. 

طوسی از آغاز به کار این پایگاه‌ها از 10 روز پایانی شهریورماه در میادین اصلی شهرها اظهار کرد: همزمان با برگزاری نماز جمعه در 21 شهریور در مصلی‌ها و مساجد شهرها و روستاها نیز کمک‌های مردمی جمع‌آوری می‌شود. همچنین مدارس استان نیز در تاریخ هفتم مهرماه با حضور مدیران و مسئولان، میزبان جشن عاطفه‌ها خواهند بود.

وی یادآور شد: از دانش‌آموزان مددجوی کمیته امداد 12 هزار و 209 نفر در مقطع ابتدایی، شش هزار و 789 نفر  متوسطه اول، پنج هزار و 529 نفر  متوسطه دوم  و  78 نفر دانش‌آموزان استثنایی هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان اظهار کرد: علاوه بر دانش‌آموزان، هزار و 561 دانشجو نیز از حمایت‌های کمیته امداد بهره‌مند هستند که شامل 208 نفر در مقطع کاردانی، هزار و ۲۱۷ نفر  در کارشناسی، 72 نفر در کارشناسی ارشد و 64 نفر در مقطع دکتری می‌شوند.

وی از حمایت کمیته امداد استان از 698 نفر نخبه در سطح استان شامل 263 دختر و 435 پسر خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با جلب مشارکت خیران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، مسیر تحصیل و زندگی این فرزندان نخبه نیز هموارتر شود تا بتوانند به بهترین شکل ممکن شکوفا شوند.

انتهای پیام
captcha