کد خبر: 4309692
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴

۱۳۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی به مناطق آموزشی کردستان ارسال شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: ۱۳۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای توسعه عدالت آموزشی، در مراسمی و با حضور جمعی از مسئولان به مناطق ۱۶‌ گانه آموزش و پرورش استان کردستان ارسال شد.

سیدفواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، سیدفواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز، 16 مهر در آیین توزیع و ارسال این تجهیزات گفت: تأمین و توزیع تجهیزات و وسایل مورد نیاز هنرستان‌های استان با پیگیری مستمر و جدی انجام شده است و این اقدام، گامی مؤثر در مسیر ارتقای کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش به شمار می رود.

وی با بیان اینکه تأمین این تجهیزات نشان‌دهنده اولویت بالای آموزش‌های هنرستانی در برنامه‌های ما است، افزود: ما باور داریم که مهارت‌آموزی یک ضرورت است؛ ضرورتی که بیش از هر جای دیگر، در هنرستان‌ها تحقق پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: هنرستان‌ها، بستر تربیت نیروهای متخصص، خلاق و کارآمد برای آینده کشور هستند، بنابراین، سرمایه‌گذاری در این حوزه، سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای روشن است.

وی یادآور شد: انتظار می‌رود هنرستان‌ها استفاده بهینه از این تجهیزات تأمین شده داشته باشند؛ چرا که این وسایل، ابزارهای رشد و یادگیری هستند و باید با دقت، برنامه‌ریزی و نظارت مناسب مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

حسینی تأکید کرد: حفاظت از این تجهیزات برای حفظ ماندگاری و استفاده بلندمدت، یک مسئولیت مشترک است و مدیران، هنرآموزان و دانش‌آموزان باید با نگاه مسئولانه، در حفظ و نگهداری این امکانات کوشا باشند تا نسل‌های بعد نیز از آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha