کد خبر: 4321309
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴

شانزدهم آذر، نماد بیداری، بصیرت و آرمان‌خواهی جوانان مؤمن است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان در پیامی با تبریک روز دانشجو گفت: شانزدهم آذر، نماد بیداری، بصیرت و آرمان‌خواهی جوانان مؤمن و انقلابی این سرزمین است؛ روزی که یادآور روحیه آزادگی و مقاومت در برابر سلطه‌طلبی و استبداد است.

حبیب حاتمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام حبیب حاتمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان، به مناسبت شانزدهم آذر، روز دانشجو، با صدور پیامی این روز را به دانشجویان و جامعه علمی استان تبریک گفت.متن پیام در ادامه آمده است؛

شانزدهم آذر، نماد بیداری، بصیرت و آرمان‌خواهی جوانان مؤمن و انقلابی این سرزمین است؛ روزی که یادآور روحیه آزادگی و مقاومت در برابر سلطه‌طلبی و استبداد است. دانشجو در منظومه فکری انقلاب اسلامی، نه صرفاً جوینده علم، بلکه پرچم‌دار عدالت، حقیقت و پیشرفت جامعه اسلامی است.

اینجانب این روز پرافتخار را به همه دانشجویان عزیز، پژوهشگران پرتلاش و جامعه علمی دانشگاه‌های استان کردستان صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال برایشان توفیق روزافزون در تعهد الهی، بینش انقلابی و خدمت صادقانه به میهن ایران قوی اسلامی‌مان مسئلت دارم.

امید است با تأسی به رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، همواره در مسیر علم توأم با ایمان، خودسازی، و سازندگی کشور عزیز ایران گام بردارید.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha