کد خبر: 3884902
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۴

«در خانه بمانیم»؛ راهی برای رسیدن به روزهای خوش زندگی

این روزها «در خانه ماندن» معنای بیشتری پیدا کرده است، چراکه حضور یک مهمان ناخوانده و نادیدنی خیلی از داشته‌‌هایمان را به ما یادآوری کرده است. گویی برای نسل ما فرصتی ایجاد شد تا قدر داشته‌هایمان را بیشتر بدانیم.

در خانه بمانیم«قدر داشتههایت را بدان»؛ فرمول خوشبختی برای هر فردی در این جمله خلاصه میشود و این یک جمله کوتاه اما با مفهومی وسیع یکی از نصایح بزرگان و صاحبان تجربه است، اما ما انسانها هیچگاه قدر آن را نداسته و نخواهیم دانست. انگار این فرمول را فقط برای دوران پیری و در قالب یک نصیحت به سایر نسلها با خود باید به همراه داشته باشیم.

این فرمول این روزها معنای بیشتری پیدا کرده است چراکه حضور یک ویروس نادیدنی خیلی از داشته‌‌هایمان را به ما یادآوری کرده است مثل نعمت پدر و مادر، نعمت دورهمیهایی که قدرش را ندانستیم، نعمت آزادی برای حضور در جامعه و اجتماعات مذهبی از جمله نماز جماعت که به دلیل روزمرگی فراموششان کرده بودیم. گویی برای نسل ما یک فرصت ایجاد شد تا «قدر داشتههایمان را بدانیم».

هرچند این دوران خیلی سخت و طاقت فرساست، اما با رعایت توصیههای مسئولان و پزشکان به راحتی میتوان از این بحران عبور کرده و به روزهای خوش زندگی بازگردیم. امروز وقت آن رسیده که فرمول «در خانه بمانیم» را به عنوان فرصتی برای رسیدن به روزهای خوش زندگی فراموش نکنیم تا این روزها به تجربه تلخی برای ما تبدیل نشود.


بیشتر بخوانید:


خداحافظی با کرونا

فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه برای جلوگیری از شیوع کروناویروس در جامعه مردم باید از رفت و آمد در تجمعات خودداری کنند، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری و احساس مسئولیت اجتماعی بتوانیم شیوع این ویروس را تا حد امکان کاهش دهیم.

وی با تأکید بر اینکه مردم باید در خانه‌های خود بمانند، افزود: اگر افراد ۱۴ روز در خانه‌های خود بمانند زنجیره انتقال ویروس کرونا در جامعه قطع می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به ابتلای تعدادی از پرستاران و پزشکان استان به کرونا ویروس اظهار کرد: با این روند اگر مردم همچنان این ویروس خطرناک را جدی نگیرند تمام تخت‌های بیمارستان‌های استان به بیماران کرونایی اختصاص داده می‌شود.

وی با قدردانی از پزشکان، پرستاران، کادر درمان و پرسنل‌ بهداشتی بیمارستان‌های سطح استان کردستان اعلام کرد: شناسایی بیماران کرونایی از سوی پرسنل بهداشتی امکان‌پذیر است و کادر بهداشتی می‌توانند افراد مشکوک را قرنطینه کرده و پیگیر وضعیت جسمی آنان شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۵۰ هزار کردستانی در مراسم پنج‌شنبه آخر سال به دیدار اهل قبور رفتند، بیان کرد: امسال این تجمع برای تمام مردم استان خطرناک است؛ لذا از مردم استان کردستان تقاضامندیم پنج‌شنبه آخرسال در خانه بمانند و با حضور خود از شیوع این بیماری جلوگیری کنند. مردم کردستان از جمله شهرستان بیجار و قروه که افراد زیادی از آن‌ها ساکن شهرهای دیگری هستند، باید به مهمانان نوروزی خود یادآوری کنند که امسال برای عید دیدنی به استان نیایند.

عدم توجه به شایعات

رضاعی از روحانیون و ماموستاهای استان کردستان نیز درخواست کرد نماز جماعت و مراسم دینی را تا حذف کروناویروس از زندگی مردم برگزار نکنند چرا که با این امر ممکن است زمینه‌ساز رشد این بیماری در جامعه شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تأکید بر اینکه خانواده‌ها در صورت فوت افراد خانواده، مراسم تدفین در مساجد و خانه‌هایشان برگزار نکنند تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند، اعلام کرد: عدم توجه به شایعات نیز یکی از نکات قابل توجه در این ایام است.

رضاعی به موارد مصرف الکل و جان باختن 6 کردستانی در این ایام اشاره و اعلام کرد: مصرف خوارکی الکل تأثیری در مقابله و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا ندارد و تنها سطوح و تا حدودی دست‌ها را برابر این ویروس ضدعفونی می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: مراسم چهارشنبه‌سوری نیز مانند برخی از مراسم‌ نباید برگزار شود، شهروندان باید توجه کنند هرگونه تجمعات امکان سرایت ویروس کرونا را دارد.

انتهای پیام
captcha