علی شکری، مسئول امور دانشگاهیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: پایه تمامی مسائل امر به معروف و نهی از منکر و جایگاه آن حتی از نماز و زکات برجستهتر است.
وی با اشاره به اینکه اجرای این فریضه خواسته فردی نیست بلکه یک امر مهم الهی بوده که باید بهخوبی ترویج یابد، افزود: باید همه اقشار مختلف مردم به ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بپردازند.
مسئول امور دانشگاهیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با تأکید بر اینکه دانشگاه باید تحولساز و علم و عالم را تولید کند، بیان کرد: مأموریت دانشگاهها در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر امری خطیر و سنگین بوده است.
وی ادامه داد: متأسفانه علیرغم اقدامات انجام شده دانشگاههای استان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر ضعف داشته و آنچنان که باید و شاید نمود و تأثیرگذاری نداشته است.
شکری با تأکید بر اثرگذاری مسئولان دانشگاهی در ترویج این فریضتین در سطح دانشگاهها ادامه داد: کسی که سکان دانشگاهها در استان کردستان را برعهده میگیرد، باید خود اثرگذاری لازم در این بخش را داشته باشد.
وی، از تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاههای استان خبر داد و افزود: در زمینه اخلاق، رفتار و پوشش حرفهای، کارها و برنامهریزیهای خوبی انجام شده که امیدواریم بتوانیم بهخوبی آن را اجرا کنیم.
مسئول امور دانشگاهیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان از راهاندازی رشته دانشگاهی امر به معروف در دانشگاه آزاد استان کردستان خبر داد و یادآور شد: از جوانان کردستانی انتظار میرود با تحصیل در این رشته، بر نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأثیرگذاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام