کد خبر: 4310284
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱

تخصیص بیش از ۲۰۰۰ میلیارد اعتبار برای طرح کالابرگ الکترونیکی در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: اعتبار تخصیص یافته طرح کالابرگ الکترونیکی ۲۲۸۷ میلیارد تومان برای ۵۱۸ هزار خانوار در نظر گرفته شده است.

برهان صلواتی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان و به نقل از اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان، برهان صلواتی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: اجرای کالابرگ الکترونیکی با هدف تأمین امنیت غذایی و حمایت از معیشت خانوارهای نیازمند انجام شده است و این اقدام می‌تواند از بروز سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها در گروه‌های مختلف سنی جلوگیری کند و سلامت جامعه را ارتقا داده و بهبود ببخشد.

وی افزود: در راستای بهبود تغذیه و تأمین مواد غذایی موردنیاز خانوارها، ۱۵ قلم کالای اساسی در این طرح لحاظ شده که شامل، شیر کم‌چرب بطری، پنیر UF، ماست کم‌چرب، تخم‌مرغ، گوشت مرغ، گوشت منجمد گوساله، ماهی، میگو، گوشت بوقلمون، ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات و روغن مایع می‌شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان بیان کرد: از آنجایی که تأمین سبد غذایی خانوارها یکی از اولویت‌های دولت است، این طرح می‌تواند تأثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت زندگی شهروندان داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم می‌توانند متناسب با نیاز خود، مقدار کمتر یا بیشتری از این اقلام را تا سقف اعتبار تخصیصی خریداری کنند، افزود: میزان اعتبار تخصیص یافته برای دهک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر فرد در نظر گرفته شده است.

صلواتی در پایان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون چهار مرحله از این طرح ابلاغ و اجرایی شده و مرحله چهارم این طرح تا پایان آبان فرصت استفاده دارند.

انتهای پیام
captcha