کد خبر: 4090680
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲

استحکام و وحدت رویه؛ نخستین اقدام برای تبلیغ دین

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، با اشاره به اینکه استحکام و وحدت رویه نخستین اقدام افراد برای تبلیغ دین است، گفت: کسانی که اقدام به تبلیغ دین می‌کنند باید منادی یک معنا و اصل دین همچون پیغمبر اسلام(ص) و سیره بزرگان دین باشند.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، با تبریک فرارسیدن هفته وحدت اظهار کرد: وحدت میان ادیان، مذاهب و اقوام یکی از ارزش‌هایی است که خوشبختانه بعد از انقلاب، رشد چشمگیری داشته و مهم‌ترین دلیل آن کثرت جمعیت و وحدت اهل تسنن و تشیع بوده است.

وی با اشاره به اینکه وحدت میان اهل تسنن و تشیع به دلیل اهداف، ملاک‌ها و مقاصد مشترک از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: بر این مبنا بعد از انقلاب اسلامی به بحث وحدت توجه بیشتر شده است هرچند قبل از انقلاب نیز منادیان وحدتی همچون مرحوم آیت‌الله بروجردی، مرحوم شیخ شلتوت از اهل سنت و مرحوم امام موسی صدر به این مهم توجه ویژه داشته‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بیان کرد: وقوع انقلاب اسلامی موجب توجه به بحث ارزش‌های دینی، تقوا، مسئله حکومت اسلامی و وحدت شده است.

وی ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم مردم و مسلمانان را به وحدت دعوت می‌کند و در آیه 10 سوره حجرات می‌فرماید: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ؛ مؤمنان همه با هم برادر هستند».

حجت‌الاسلام پورذهبی در ادامه گفت: در زمان پیغمبر اکرم(ص)، ایشان وقتی‌ که وارد یثرب شدند بین اوس و خزرج که هر دو به پیامبر ایمان آورده بودند، پیمان برادری و اخوت ایجاد کرد همچنین در زمان حضرت علی(ع) و سایر علما بر این مبنا تأکید داشتند که انسجام مسلمانان به هم نخورد.

وی با اشاره به اینکه استحکام و وحدت رویه نخستین اقدام افراد برای تبلیغ دین است، افزود: کسانی که اقدام به تبلیغ دین می‌کنند باید منادی یک معنا و اصل دین همچون کلمات پیغمبر(ص) و سیره بزرگان دین باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان اظهار کرد: یکی از جنبه‌های با اهمیت وحدت که دشمن بسیار به آن توجه می‌کند، پراکندگی و گسل میان ادیان است در واقع وحدت باید وحدت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باشد و در کنار آن هر فردی پیرو دین و آیین خود باشد.

وی با اشاره به ایجاد وحدت میان مسلمانان در شرایط کنونی حاکم بر کشور، گفت: تأکید بر مشترکات، جلوگیری از پرداختن به مباحث اختلافی، رویکرد مثبت به مسائل تأثیرگذار عالم بسیار مهم است و باید بر این ضرورت‌ها تأکید شود چراکه پرداختن به جزئیات و مسائل ریز همواره کوبیدن بر طبل تفرقه خواهد بود.

انتهای پیام
captcha