کد خبر: 4104855
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴

آغاز به کار نخستین پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز به کار نخستین پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان کردستان در سنندج خبر داد.

پایگاه اورژانس 115 بانوان در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، رضا پیرا، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان دیروز، 14 آذرماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان اظهار کرد: با توجه به ضرورت و نیاز به حضور بانوان در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در شرایط بحرانی و تخصصی و نیز جهت بهبود خدمت‌رسانی و کسب رضایت مردم عزیز استان، نخستین پایگاه اورژانس بانوان کردستان در سنندج راه‌اندازی و شروع به کار کرد.

وی با اشاره به افتتاح این پایگاه اورژانس از امروز اعلام کرد: این پایگاه با حضور تیم اورژانس بانوان به صورت ۱۲ ساعته و در روز از ساعت 7:30 صبع تا 19:30 برای خدمت‌رسانی به بانوان راه‌اندازی شده‌ است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به فعالیت دو نفر از بانوان کارشناس فوریت‌های پزشکی به همراه یک نفر نیروی آقا در این پایگاه، بیان کرد: این نیروها برای ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در مأموریت‌های احتمالی ویژه بانوان در شهر سنندج آماده ارائه خدمات هستند.

پیرا با اشاره به اینکه ان شاءالله با افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در کردستان، شاهد تسهیل ارائه خدمات پیش‌بیمارستانی ویژه بانوان خواهیم بود، یادآور شد: با توجه به اینکه در چند سال گذشته در رشته فوریت‌های پزشکی، از بانوان هم پذیرش صورت گرفته است، با فارغ‌التحصیلی آنان، سعی خواهیم کرد تعداد این نوع اورژانس‌های ویژه بانوان را در استان افزایش دهیم.

انتهای پیام
captcha