کد خبر: 4323831
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹

آزادی ۲ زندانی جرائم غیرعمد در زندان مرکزی سنندج

مدیرکل زندان‌های استان کردستان گفت: همزمان با فرارسیدن یلدا با حمایت یک خیر نیک‌اندیش سنندجی زمینه آزادی دو نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد این مرکز فراهم شد.

آزادی از زندان

به گزارش ایکنا از کردستان، محمد خسروی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان امروز، 28 آذر‌ماه در جلسه آزادی این دو زندانی گفت: همزمان با فرارسیدن یلدا و در اقدامی انسان‌دوستانه، با حمایت یک خیر نیک‌اندیش سنندجی و پیگیری‌های انجام‌شده، زمینه آزادی دو نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد این مرکز فراهم شد و این مددجویان پس از سال‌ها تحمل حبس به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

وی با اشاره به اهمیت نقش خیرین در کاهش آلام زندانیان جرائم غیرعمد اظهار کرد: مشارکت خیرین نیکوکار در مناسبت‌های فرهنگی و مذهبی، به‌ویژه در آستانه شب یلدا، جلوه‌ای روشن از همدلی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری انسانی است که می‌تواند امید را به زندگی خانواده‌های درگیر آسیب‌های مالی بازگرداند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستانبیان کرد: حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد، علاوه بر آثار اجتماعی مثبت، نقش مؤثری در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و تسهیل بازگشت سالم زندانیان به جامعه دارد و این مسیر با همراهی خیرین ادامه خواهد یافت.

مصطفی محمدی، رئیس زندان مرکزی سنندج در ادامه گفت: دو نفر از زندانیان این مرکز که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی‌های مالی و برای مدت طولانی در حبس به‌سر می‌بردند، با همت این خیر نیک‌اندیش و انجام رایزنی‌های لازم آزاد شدند.

وی ضمن قدردانی از این اقدام خداپسندانه افزود: مشارکت خیرین در حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان، می‌تواند گره‌گشای مشکلات بسیاری از مددجویان جرائم غیرعمد باشد و مسیر بازگشت آن‌ها به زندگی عادی و شرافتمندانه را هموار کند.

محمدی در پایان گفت: چنین اقدامات ارزشمندی، علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، موجب ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، عفو و گذشت در جامعه خواهد شد.

یادآور می‌شود، این اقدام خیرخواهانه در آستانه شب یلدا، بار دیگر نقش اثرگذار همدلی و مشارکت‌های مردمی در حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد و تحکیم بنیان خانواده‌ها را به‌خوبی نمایان کرد.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha