کد خبر: 4138056
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
حجت‌الاسلام غلامعلی خبر داد:

توجه ویژه به مدارس علوم دینی در بودجه ۱۴۰۲

معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۲ به مدارس نظام‌مند علوم دینی توجه ویژه شده است، گفت: این مدارس وظیفه دارند بخشی از درس‌ها را به صورت مشترک زیرنظر مرکز بزرگ اسلامی استان و بخشی را به صورت منطقه‌ای فرا گیرند.

معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام مهدی غلامعلی، معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور امروز، 12 اردیبهشت در همایش تجلیل از مدرسان برتر مدارس علوم دینی استان کردستان گفت: شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با 14 نفر عضو در سطح کشور فعالیت دارد که از این تعداد 11 نفر از استان‌های مختلف کشور در شورا عضو هستند.

وی با اشاره به فعالیت پنج دوره شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور افزود: در این شورا مصوبات آموزشی و غیرآموزشی فعالیت مدارس علوم دینی اهل سنت تصویب شده و پیگیری این مصوبات برای ما لازم‌الاجراست.

معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور بیان کرد: 11 مرکز اسلامی سطح کشور در زیر مجموعه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی قرار دارند.

وی با اشاره به دو مصوبه اجرای شورای برنامه‌ریزی در سال گذشته گفت: یکی از مصوبات شورای گروه‌بندی مدارس علوم دینی بوده که براساس آن مدارس علوم دینی به سه گروه مدارس و حجره‌های سنتی، مدارس و حجره‌های عادی و مدارس نظام‌مند تقسیم‌بندی شده است.

غلامعلی از فعالیت 141 مدرسه و حجره‌ سنتی در سطح کشور خبر داد و افزود: مدارس نظام‌مند ارتقا یافته مدارس علوم دینی هستند و در کل آینده مدارس علمیه کشور در اختیار مدارس نظام‌مند قرار دارد لذا این مدارس باید طرح نظام منطقه‌ای را اجرا ‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در بودجه 1402 به صورت ویژه مدارس نظام‌مند علوم دینی مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: این مدارس وظیفه دارند تا بخشی از درس‌ها را به صورت مشترک زیر نظر مرکز بزرگ اسلامی استان و بخشی را به صورت منطقه‌ای فرا گیرند که این امر موجب می‌شود تا این مدارس به صورت یک دانشگاه عمل کند لذا دیگر نیاز به آزمون تعیین سطح نیست.

معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور اظهار کرد: ارتقا در مدارس علوم دینی دست خود استاد است و بعد از پنج تا هفت سال تحصیل در مدارس، فرد مدارک طلاب را به شورا ارسال می‌کند و مدارک مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تأیید فرد ارتقا پیدا می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: سال گذشته بعد از بررسی مدارک ارسالی طلاب اهل سنت کشور 400 نفر از طلاب مدارس علوم دینی ارتقا پیدا کردند.

انتهای پیام
captcha