به گزارش ایکنا از کردستان، حجتالاسلاموالمسلمین کاظم لطفیان، دبیر شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت امروز، 12 اردیبهشت در همایش تجلیل از مدرسین برتر مدارس علوم دینی استان کردستان، اظهار کرد: فرهنگ برگرفته از دانش است و سبقه مردم کردستان دینداری بوده و فرهنگ دینی بهترین سوغات مردم این استان است.
وی با اشاره به اینکه علم دارای ارزش ذاتی بوده و در دین مبین اسلام به علم ارزش و بهای بالایی داده شده است، افزود: خداوند متعال اول علم بعد سخن از خلقت به میان می آورد و علم را مقدم شمرده است.
دبیر شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت بیان کرد: این دانش قرآنی که به برکت انسانها تحقق پیدا کرده به انسان عظمت میدهد و او را به تعلیم قرآن راهنمایی میکند چرا که زندگی انسان بدون قرآن ارزشی ندارد.
وی با اشاره به اینکه در سوره کهف سه داستان بیان شده است که شامل ماجرای اصحاب کهف، موسی و خضر و ماجرای ذوالقرنین است، عنوان کرد: در هرکدام از این سه داستان برای یک هدفی هجرت اتفاق افتاده که شامل هجرت اصحاب کهف، هجرت حضرت موسی با جناب خضر و هجرت ذوالقرنین است.
حجتالاسلام والمسلمین لطفیان، با اشاره به اینکه هجرت پایان راه نیست، افزود: براساس معارف اسلامی انسان بعد از هجرت باید به مقامی برسد که مورد رضایت خداوند باشد.
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت بیان کرد: خداوند برای پیامبر اکرم(ص) چهار معیار را قرار داد که شامل حرکت به سوی تقوا، علم، جهاد در راه خداوند و پیشی گرفتن نسبت به خوبیها و به مقام استادی رسیدن است.
وی با اشاره به اینکه بنده متواضع، متوقع و متکبر سه نوع از خصوصیات بندگان خاص خداوند هستند، یادآور شد: انسانها باید بنده متواضع تربیت کنند و در محضر علم بنشیند که به مرحله خیرخواهی برسند.
انتهای پیام