کد خبر: 4173894
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸

طوفان الاقصی وضعیت بقای رژیم صهیونیستی را تغییر داد

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: طی ۲٤ ساعت اخیر طوفان الاقصی وضعیت بقای رژیم صهیونیستی تغییر کردە و تعریف این تاریخ و بعد از آن برای جهانیان متفاوت خواهد بود.

امیر سرتیپ ستاد نبی سهرابی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

به گزارش ایکنا از کردستان، امیر سرتیپ ستاد نبی سهرابی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس امروز، ۱٦مهر در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان اظهار کرد: دفاع مقدس قلەای است کە دامنە آن یعنی محور مقاومت در حال حاضر در فلسطین اشغالی در جریان است و این نشانە عظمت دفاع مقدس است.

وی افزود: امروز محورهای مقاومت در کشور فلسطین اشغالی در حال نتیجە است و امیدواریم پیروزی‌های فلسطین اشغالی در نبردهای اخیر طلیعەای برای نابودی رژیم صهیونیستی باشد.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان کرد: طی ۲٤ ساعت اخیر طوفان الاقصی وضعیت بقای رژیم صهیونیستی تغییر کردە و تعریف این تاریخ و بعد از آن برای جهانیان متفاوت خواهد بود.

وی در ادامە گفت: رژیم صهیونیستی برای خودش جزیرە ثبات ایجاد و بە عنوان یک رژیم مترقی در خاورمیانە و بین اقوام و رژیم‌هایی کە از نظر سیاسی متزلزل هستند، رژیم باثبات دموکراسی ایجاد کردە است، اما این خانە عنکبوتی کە پایە و بنای آن بر خیانت و جنایت و کشتار استوار است هم‌اکنون در حال نابودی است.

سهرابی افزود: استان کردستان محل درگیری مستقیم با جنگ هشت سال دفاع مقدس بود و مردم این استان با جان و پوست و گوشت خود دفاع مقدس را احساس کردند و بیشترین سختی را روستائیان و مرزنشینان، خانوادەها و کشاورزان و دامداران متحمل شدند.

وی با اشاره به اینکه نقش استان کردستان در هشت سال دفاع مقدس باید برای نسل جوان بیان و تبیین شود، اظهار کرد: از ۷ هزار بانوی شهید در دوران هشت سال دفاع مقدس ٥۰۰ شهید زن متعلق بە استان کردستان است و بانوان کُرد در خط مرزی پابەپای مردان و سربازان می‌جنگیدند و کار می‌کردند.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بە شجاعت بانوان کردستانی در هشت سال دفاع مقدس اشارە کرد و گفت: بانو حنیفە محمدی، یکی از بانوان فداکار کُرد در هشت سال دفاع مقدس بود کە در جریان هشت سال دفاع مقدس برای نیروهای رزمندە نان محلی می‌پخت و بە زودی کتابی از این بانوی فداکار تدوین می‌شود.چ

وی با اعلام اینکه فرهنگ ایثار و شهادت و روح ایستادگی و پای فشاری بر ایمان و نترسیدن، ارمغان دفاع مقدس است، بیان کرد: دفاع مقدس بە معنای واقعی بازدارندگی را برای کشور بە ارمغان آوردە و هرکشوری کە بخواهد بە ما نگاە چپ کند باید نگاهی بە دفاع مقدس داشتە باشد بعد تصمیم بگیرد بە کشور ما حملە کنند یا نە.

سهرابی یادآور شد: یکی از کارهای بەجا ماندە در کردستان و در سنندج ساختە نشدن موزە دفاع مقدس است، در طول ۱۰ سال گذشتە در ۲٤ استان ۲٤ موزە دفاع مقدس ساختە شدە است و امیدواریم در استان کردستان نیز بە زودی موزە دفاع مقدس ساختە شود.

مهدی رمضانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامە این مراسم بر ضرورت تبیین معارف دفاع مقدس برای نسل جوان تأکید کرد.

وی افزود: امام خمینی (رە) در سن ۲۷ سالگی مراتب بسیار بالایی از معنویت و خلوص و طریق سلوک را انجام دادە و در سال‌های پایانی عمر خود نیز بە علما و مراجع دینی قرائت وصیت‌نامە شهدا را توصیە کردە است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان فلسفە تشکیل بنیاد حفظ آثار مقدس را تبیین و پردازش بە موضوعات مربوط بە هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: حقیقت این است کە ما شهدا و آثار ایثارگری‌های آن‌ها را در پیچ و خم‌های زندگی فراموش کردەایم، همانگونە کە رهبر انقلاب اسلامی ایران توصیە کردە بود کە مبادا شهدا و راە آن‌ها در پیچ و خم زندگی فراموش شود.

وی افزود: متأسفانە نتوانستیم آنگونە کە شاید و باید از گنج جنگ بهرە ببریم و برای اقشار نو و نسل نو این را تبیین و تعریف کنیم.

رمضانی در پایان یادآور شد: متأسفانە امروزە در سطح مدارس و دانشگاەها شاهد عدم آشنایی و ناآگاهی جوانان با معارف دفاع مقدس هستیم، این در حالی است کە امام خمینی (ره)  دفاع مقدس را بە یک دانشگاە مانند کردە است.

انتهای پیام
captcha