به گزارش ایکنا از كردستان، دومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کردستان كه به ریاست استاندار كردستان با دو دستور كار شامل مطالعات طرح جامع شهر سقز و برش استانی برنامه عملیاتی تحقق شعار سال، امروز، 29 اردیبهشت در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامهریزی تشكیل شد و هر دو طرح مصوب شدند.
اسماعیل زارعیكوشا، استانداركردستان در این نشست گفت: سقز به عنوان یك منطقه پشتیبان میتواند در حوزه راهبردی در مباحث اقتصادی و مرز عمل كند.
وی افزود: طرح جامع تفصیلی سقز از مسائل مهم است كه در اجرای این طرح حوزه زیرساختهای اقتصادی باید به عنوان مؤلفه بسیار مهم مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان كردستان بیان كرد: طرح جامع سقز باید با مشورت و همراهی دستگاههای ذیربط مورد بررسی قرار گرفته و نقاط ضعف آن برطرف شود.
زارعیكوشا با اشاره به اینكه سقز میتواند به مركزیت ترانزیتی و صادرات و واردات كالا تبدیل شود، گفت: فرودگاه سقز و اتمام كریدور شمال غرب - جنوب غرب میتواند به تقویت این محوریت اقتصادی در سقز كمك كند.
وی در پایان با اشاره به تكلیف استان برای تهیه و اجرای برش استانی برنامه ملی تحقق شعار سال، تأكید كرد: این برنامه باید به صورت مستمر پایش و رصد شده و مدیران دستگاههای اجرایی عملكرد خود را در حوزههای مرتبط ارائه کنند و استان مصمم به اجرای كامل این برنامه برای تحقق اهداف كلان آن میباشد.
اكبر محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان كردستان در این جلسه با اشاره به اینکه آخرین مهلت برای هزینه كرد اعتبارات عمرانی در استان تا پایان تیرماه سال جاری است، افزود: برای نخستین بار دولت در استان های سردسیر تنخواهی را اختصاص داده تا كارهای عمرانی در فصول گرم سال در این مناطق انجام شود.
وی در ارتباط با مطالبات دستگاههای اجرایی كه براساس حكم قضایی برداشت میشود، افزود: مدیر باید نگاه تعهدی نسبت به اعتبارات داشته باشند و تدابیر لازم را انجام دهد و موظف است از منابع داخلی اقدام به پرداخت آن كند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان كردستان بیان کرد: اعتباراتی كه با تلاش فراوان در این شرایط سخت اقتصادی برای پروژههای مهم اختصاص یافته، باید در راستای اجرای آنها هزینه شود و نباید به عنوان مطالبات از دستگاهها برداشت شود.
وی با اشاره به برآورد رشد اقتصادی 5/8 درصدی استان در سال گذشته گفت: این شاخص در سال 1403 به میزان 8 درصد هدفگذاری شده است.
آرش آریا نژاد، مدیرعامل شركت آب منطقهای كردستان هم در این جلسه بیان كرد : هفت آبراهه در سطح شهر سقز به غیر از رودخانه داخل شهر وجود دارد كه كانال های آب باید برای ساماندهی سیلاب حداقل ۲۵ تا ۱۰۰ سال آینده طراحی شود و این مهم در طرح جامع این شهر مدنظر قرار گیرد.
كیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كردستان هم در این نشست گفت: میزان سرانه فضای سبز در شهر سقز سه متر است و در برنامه جامع برآورد شده به ۹ متر افزایش یابد و این موارد باید با حساسیت و توجه پیش رود. پیوند فرودگاه سقز به منطقه آزاد بانه - مریوان می تواند عامل بهرهمندی سقز هم از ظرفیتهای این منطقه شود.
انتهای پیام