کد خبر: 4218577
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
نماینده ولی فقیه کردستان:

نگاه انسانی و فراگیری در حوزه حکمرانی اولویت مسئولان قرار گیرد

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی نگاه انسانی و فراگیر را یکی از موضوعات مورد توجه در حوزه حکمرانی دانست و گفت: مسئولان باید نگاه خود را یک نگاه انسانی و فراگیر قرار دهند و بدانند که تمایز در قومیت‌ها و نژادها و قبایل فقط برای شناخت بیشتر ذات الهی بوده است.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان شامگاه گذشته، ششم خرداد در همایش ملی «امنیت منابع، حکمت و حکمرانی»، با اشاره به ایده کار کردن و پیشبرد اهداف در حوزه حکمرانی در استان کردستان گفت: سه حوزه شامل ایران، مسائل مذهبی و قومیت از مباحث مورد توجه در حوزه حکمرانی در استان کردستان است.

وی با اشاره به اینکه بنده سال‌ها در استان‌های هرمزگان، سیستان‌وبلوچستان و کردستان مشغول فعالیت بوده و هستم، افزود: با توجه به تجربیات کسب شده در استان‌های دیگر کشور وضعیت استان کردستان در حوزه پیشبرد اهداف حکمرانی نسبت به سایر استان‌ها ویژه‌تر است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان، نگاه انسانی و فراگیر را یکی از موضوعات مورد توجه در حوزه حکمرانی دانست و بیان کرد: اگر همگان نگاه خود را یک نگاه انسانی و فراگیر قرار دهند و بدانند که تمایز در قومیت‌ها و نژادها و قبایل فقط برای شناخت بیشتر ذات الهی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما تکثر قومیتی و مذهبی بسیار وجود دارد، افزود: اگر کسانی که در استان‌های با قومیت‌ها و مذاهب مختلف حکمرانی می‌کنند یک نگاه انسانی و فراگیر قرار دهند، دیگر قومیت‌ و مذاهب معنایی نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام پورذهبی، به موانع و اقتضائات حکمرانی اسلامی در استان اشاره و اظهار کرد: عدم شناخت، سوء تفاهمات، نبود جلسات هم‌اندیشی و کرسی‌های اندیشی فکری از موانع حکمرانی است.

وی به اقتضائات حکمرانی و حاکمیتی در استان‌های قومیتی و مذهبی اشاره کرد و افزود: ایمان قلبی نکته اول و حائز اهمیت در حوزه حاکمیتی است بنابراین باید مسئولان به این امر توجه کنند که در استان کردستان برای تقریب در سه حلقه ایران، مسائل مذهبی و قومیتی چه اقداماتی صورت گرفته است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان، فکر عمیق و مطالعه را نکته دوم حائز اهمیت در حوزه حکمرانی در استان‌های قومیتی و مذهبی دانست و اظهار کرد: متأسفانه در این حوزه در استان کردستان نه مطالعه‌ای و نه فکر عمیقی وجود ندارد بنابراین بنده تمام اهداف خود را بر این امر متمرکز کرده‌ام.

وی عقلانیت را نکته سوم در این حوزه ذکر کرد و افزود: به کارگیری عقل و تفکر و توجه به اینکه این تنازعات و کینه‌های ایجاد شده در دل‌ها باید به اتمام برسد و در این حوزه به صورت ویژه کار کرد.

حجت‌الاسلام پورذهبی در پایان گفت: عقل‌گرایی یکی از نکات بسیار حائز اهمیت در این حوزه است، عقل‌گرایی به این معنا که وحدت در سه حوزه ایران، قومیت و مذهب در استان‌های با این ویژگی‌ها براساس مسائل بی‌محتوا و پوچ نیست.

انتهای پیام
captcha