کد خبر: 4219241
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴

جهاددانشگاهی خلأ حمایت از جوانان صاحب فکر و ایده را در کشور پر کرد

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: جهاد‌دانشگاهی یک خلائی را در کشور در بحث حمایت از جوانان صاحب فکر و ایدە و دستاوردها پر کردە است کە می‌طلبد پشتوانە آن تقویت و دفاتر آن تکثیر شود.

دیدار رئیس جهاد دانشگاهی با نماینده ولی فقیه در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نمایندە ولی فقیە در کردستان امروز، ۱۰ خرداد در دیدار با رئیس جهاد‌دانشگاهی گفت: در حال حاضر ٤۰ هزار دانشجو در استان کردستان مشغول بە تحصیل هستند کە سهم بیشتری از دانشجویان را دانشگاە آزاد اسلامی در بر گرفتە است.

وی با اشارە بە اینکە در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاەهای دولتی استان مشغول بە تحصیل هستند، تأکید کرد: عمق و نفوذ دانشگاەهای دولتی در استان بسیار ناچیز است و تنها دو دانشکدە اقماری دولتی در شهرستان‌های قروە و بیجار وجود دارد، لذا عنایت جهاددانشگاهی در این موضوع می‌تواند بسیار کمک‌کنندە باشد.

حجت‌الاسلام پورذهبی بیان کرد: جهاد‌دانشگاهی یک خلائی را در کشور در بحث حمایت از جوانان صاحب فکر و ایدە و دستاوردها پر کردە کە می‌طلبد پشتوانە آن تقویت و دفاتر آن تکثیر شود.

وی اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت‌های فوق‌العادەای در بحث فرهنگی، صنعتی، کشاورزی، ورزشی، گردشگری و خلاقیت دارد کە نیازمند نگاە ویژە جهاددانشگاهی کشور است.

نمایندە ولی فقیە در کردستان به توجە ویژە شهید آیت‌اللە رئیسی بە استان کردستان اشارە کرد و افزود: شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود سە بار بە استان کردستان سفر کردند و ابرپروژەهای مهم استان را افتتاح و بە بهرەبرداری رساندند.

حجت‌الاسلام پورذهبی در ادامە سخنان خود یادآور شد: آنچە کە در استان کردستان بسیار حائز اهمیت است، وجود جوانان صاحب ایدە و خلاقیت است کە می‌طلبد بە صورت جدی حمایت شوند.

وی افزود: در حال حاضر در استان کردستان ۵۴ منطقە حاشیه وجود دارد کە ۱۷ منطقە آن در شهر سنندج واقع است، ۱٦٨ هزار نفر تحت پوشش کمیتە امداد و ٦٨ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی و قریب بە ۱۰۰ هزار نفر بیکار در استان کردستان وجود دارد، بە تعبیر دیگر حدود یک چهارم از کل استان در معرض آسیب جدی قرار دارند کە باید هرچە بیشتر برای رفع آن چارەای اندیشیدە شود.

اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان نیز در این جلسە اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان کردستان، همچون سایر جهادها در حوزەهای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی فعالیت داشتە است.

وی اظهار کرد: هر کدام از این حوزەها دارای تنوع بسیاری است برای نمونە خبرگزاری ایسنا، خبرگزاری ایکنا، مرکز افکارسنجی و مرکز دانشجویی حضرت امام در بخش فرهنگی جهاد فعالیت دارند.

اسدی بە مرکز دانشجویی حضرت امام و انقلاب در جهاددانشگاهی کردستان اشارە کرد و افزود: یکی از رویکردهای مهم و جالب این مرکز تبیین آرا و اندیشەهای امام(رە) در سطح دانشگاەها و مراکز عالی استان است.

وی بە حضور پژوهشگاە رویان در جهاد دانشگاهی اشارە کرد و گفت: در حال حاضر این پژوهشگاە ۳ هزار و ۲۰۰ عضو دارد کە بند ناف خود در آنجا ذخیرە کردەاند.

انتهای پیام
captcha