کد خبر: 4227497
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶

مرحله شهرستانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در سنندج برگزار شد

مرحله شهرستانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش بانوان روز گذشته، ۲۹ تیرماه در امامزاده پیرمحمد شهر سنندج برگزار شد.

مرحله شهرستانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف و امور خیریه در کردستان

خلیل همتی، رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: مرحله شهرستانی چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف و امور خیریه در استان کردستان از 17 تیرماه امسال آغاز و تاکنون در چهار شهرستان سقز، قروه، بیجار و سنندج برگزار شده است.

وی از برگزاری مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات در بخش بانوان روز گذشته، 29 تیرماه در امامزاده پیرمحمد شهر سنندج خبر داد و افزود: در این بخش 120 نفر از بانوان شهرستان‌های سنندج، کامیاران، مریوان و سروآباد با هم به رقابت پرداختند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: مرحله شهرستانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش آقایان پنج‌شنبه، چهارم مردادماه در سنندج برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات در رشته‌های آوایی افزود: متسابقان شرکت‌کننده این دوره از مسابقات سراسری قرآن در رشته‌های حفظ پنج، 10، 20 و 30 جزء قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و دعاخوانی با هم به رقابت پرداختند.

همتی با اشاره به اینکه نفرات برتر هر رشته به مرحله استانی چهل‌و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن راه خواهند یافت، گفت: بخش معارفی این دوره از رقابت‌های قرآنی در رشته‌های معارف قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، ترجمه عمومی سوره‌های لقمان و حجرات در 11 مردادماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha