کد خبر: 4231484
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰

خبرنگاران واقع‌بین و حقیقت‌نگار باشند

نمایندە ولی فقیە در سپاە بیت‌المقدس استان کردستان با تأکید بر اینکە خبرنگاران باید واقع‌بین و حقیقت‌نگار باشند، گفت: پیام‌رسانی و اطلاع‌رسانی و مجاب کردن افکار عمومی مردم دنیا یکی از وظایف مهم حوزە رسانە است.

طاها توکلی، نمایندە ولی فقیە در سپاە بیت‌المقدس استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان،  حجت‌الاسلام طاها توکلی، نمایندە ولی فقیە در سپاە بیت‌المقدس استان کردستان امروز،۲۲مرداد در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار گفت: وجە تسمیە روز خبرنگار بە اعتبار شهید صارمی است کە در راە بیان حق و حقیقت در افغانستان و بە دست طالبان شهید شد و از آن روز ۱۷ مرداد بە روز شاخصی برای همە خبرنگاران تبدیل شد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه رسانه و اطلاع‌رسانی و تبیین در این دوران در مواجهه با دشمنان هم رسالت‌هایی برعهده اهالی رسانه است، افزود: در هر جامعه‌ای ناآگاهی وجود داشته باشد، بستری برای نفوذ دشمن بوجود می‌آید.

نماینده ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه عدم آگاهی و نبود اشراف، جریان‌شناسی و زمان‌شناسی منجر به عقب‌افتادگی جوامع و سرسپردگی در مقابل دیگران می‌شود، اظهار کرد: خبرنگار واقعیت میدانی را به افکار عمومی دنیا می‌رساند و بارها پیش آمده که در این راه جانش را فدا کند.

وی با اشاره به اینکه در کردستان مستعدترین استان در حوزه فرهنگ و هنر است، یادآور شد: کردستان همواره مورد طمع دشمنان انقلاب بوده لذا ملاک برجسته شدن اخبار در رسانه‌های استان باید جامع و دقیق باشد.

سجاد عرفانی، مسئول بسیج رسانه استان کردستان در ادامه این مراسم اظهار کرد: شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و همچنین شهادت ۱۶۵ خبرنگار در ۳۰۰ روز در غزه بیانگر این است که خبرنگاران همواره در میدان حضور دارند.
وی وجود عشق و ایمان را رمز موفقیت خبرنگاران خواند و افزود: نقش‌آفرینی حضرت زینب (س) موجب آگاه‌سازی جامعه و بی‌اثر کردن فعالیت دشمنان شد و خبرنگاران ما هم میراث‌دار چنین ویژگی هستند.

منصور اولی، یکی از خبرنگاران استان در این مراسم یکی از مشکلات حوزه رسانه را ضعیف بودن بنیه مالی آنها خواند و اظهار کرد: نظام آگهی و یارانه ای موجود صرفا پرت منابع است و کمکی به تقویت رسانه‌ها نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران کردستانی از کمترین درآمد ماهانه برخوردار هستند، افزود: حدود ۲۲ رسانه چاپی در استان داریم که نیازمند به تقویت بنیه مالی دارند.

اولی از دیگر نیازهای رسانه استان را آموزش خواند و گفت: در گذشته رسانه‌ها دارای تحریریه‌های بزرگی بودند که حکم یک مرکز آموزشی را داشت ولی اکنون رسانه‌ها با تعداد محدودی از افراد اداره می‌شوند بنابراین نیاز به برگزاری دوره‌های آموزشی بسیار بیشتر شده است.

انتهای پیام
captcha