کد خبر: 4231663
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳

ایجاد نمازخانه بین راهی برای زائران اربعین در کردستان

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با تأکید بر تعیین مکانی برای اقامه نماز برای زائران اربعین در محورهای مواصلاتی استان و ایجاد نمازخانه‌های بین راهی گفت: نمازخانه بین راهی برای اقامه نماز زائران اربعین در محورهای مواصلانی استان کردستان ایجاد شده‌اند.

اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان امروز، 23 مرداد در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: موضوع نماز از جمله عبادات مورد توجه از قبل از اسلام و پیام مشترک همه پیامبران الهی بوده است و در آیات متعدد قرآن کریم و روایات ائمه و بزرگان دینی بر اهمیت اجرای فریضه نماز تأکید شده است.

وی با اشاره به اینکه در 21 مرداد سال ۱۳۶۹ ستاد اقامه نماز با هدف توسعه و ترویج معارف و اقامه نماز فعالیت خود را در سطح کشور آغاز کرده است، افزود: این ستاد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند فرهنگ نماز را در سطح جامعه توسعه و ترویج کند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان بیان کرد: ۲۱ آگوست برابر با ۳۱ مرداد مسجدالاقصی مورد تجاوز یک عامل صهیونیستی قرار گرفت لذا این امر موجب شده که بیش از یک سوم مسجدالاقصی در آتش سوخت در این راستا از 21 مرداد همزمان با تأسیس ستاد اقامه نماز تا 31 مرداد به عنوان دهه ترویج معارف نماز نامگذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری برنامه‌ها، همایش‌ها، نشست‌ها و ... موجب می‌شود که اهمیت  ترویج و توسعه فرهنگ نماز برای همگان مشخص شود، افزود در این راستا ما در دهه مساجد برنامه‌های متنوعی را برای معرفی هرچه بیشتر مساجد استان برگزار خواهیم کرد.

عظیمی، انسجام در خیرین مسجدساز، برگزار برنامه آموزشی برای دانش‌آموزان، حضور مدیر ستاد اقامه نماز در صدا و سیما و ... را از دیگر اقدامات ستاد اقامه نماز برای ترویج فرهنگ و معارف نماز در جامعه ذکر کرد.

وی احیای کارکرد مساجد را یکی از اهداف اصلی برنامه‌های اجرایی در این دهه ذکر کرد و افزود: یکی از اقدامات مهم و مؤثر پیامبراکرم(ص) در بدو ورود به مدینه احداث مسجد بود و در این مسجد تمام امور سیاسی، اجتماعی نظامی، آموزشی و فرهنگی در انجام می‌شد.

دبیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با اشاره به اینکه در اوایل انقلاب اسلامی یکی از پایگاه‌های مهم برای انجام فعالیت‌های سیاسی و هدایت مردم مساجد بوده است، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس مسجد مهم‌ترین پایگاه برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی، کارهای فرهنگی، آموزش‌های نظامی بوده است.

وی با تأکید بر ایجاد وحدت و انسجام بین مردم افزود: امیدواریم بتوانیم با استفاده از این فرصت توجه مسئولان را به  احیای کارکردهای مسجد جلب کنیم و این کارکردها را در این دوران توسعه دهیم.

عظیمی با اعلام اینکه مساجد باید تبدیل به مراکزی برای امیدآفرینی بین مردم و رفع مشکلات مردم شوند که امیدواریم این مناسبت‌ها موجب احیای کارکردهای مسجد شود، اظهار کرد: احیای کارکرد مساجد می‌تواند نقش بسزایی در ترویج فرهنگ و معارف نماز در جامعه داشته باشد.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام اربعین و اعزام زائران اربعین به این مراسم معنوی، یادآور شد: مرز باشماق برای سومین بار به عنوان محل تردد زائران اربعین تعیین شده است که با تمهیدات اندیشیده شده و مهمان نوازی مردم استان امیدواریم امسال تعداد بیشتری از زائران از این مرز برای حضور در عتبات عالیات و مراسم معنوی اربعین استفاده کنند.

دبیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با تأکید بر تعیین مکانی برای اقامه نماز برای زائران اربعین در محورهای مواصلاتی استان و ایجاد نمازخانه‌های بین راهی افزود: امام حسین(ع) در میدان جنگ نماز اول وقت را به صورت جماعت اقامت کردند لذا باید با پیروی از امام حسین نماز را به عنوان اولویت خود قرار دهیم.

وی در بازدید از مرز باشماق تمهیداتی در این بخش اندیشیده شده است، افزود: در تلاشیم تا در مرز باشماق مریوان بتوانیم یک مسجد مناسب و در شأن مردم استان و زوار اربعین در مسیر مرز باشماق احداث شود.

عظیمی در پایان گفت: در جاده‌های مواصلاتی استان آمادگی لازم برای فراهم کردن مکان و امکاناتی جهت اقامه نماز زائران را داریم و این امر تا پایان اربعین استمرار دارد.

انتهای پیام
captcha