کد خبر: 4236987
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

آموختن سبک زندگی اسلامی و عمل به آن از رسالت‌های روحانیون است

امام جمعه اهل تشیع بیجار یکی از مهم‌ترین رسالت‌های جامعه روحانیون و ماموستایان دینی را آموختن سبک زندگی اسلامی و دینی به مردم و عمل کردن به آن در زندگی دانست و گفت: اگر تمام مسلمانان امت واحده شوند قطعاً هیچ دشمنی یارای مقابله با آنها را نخواهند داشت و بر اسرائیل و استکبار جهانی غلبه پیدا خواهیم کرد.

علی خورشیدی، امام جمعه اهل تشیع بیجار

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام علی خورشیدی، امام جمعه اهل تشیع بیجار امروز، 26 شهریور در همایش «وحدت نماد همدلی» که با عنوان «وحدت اسلامی، نجات فلسطین مظلوم» در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، گفت: پیامبر مکرم اسلام(ص) از آغاز دین اسلام تا به امروز همواره محور وحدت بوده است لذا باید خود را به این محور نورانی و عظیم وحدت نزدیک کنیم.

وی افزود: شخصیت پیامبر اسلام(ص) موجب شده دل‌های مسلمانان از فِرق مختلف اسلامی به هم نزدیک شوند، اما در طول تاریخ می‌بینیم علیه اسلام و پیامبر اکرم(ص) تبلیغاتی صورت می‌گیرد تا این چهره نورانی و منبع فیض را مخدوش کنند.

امام‌جمعه اهل‌تشیع بیجار با بیان اینکه دشمنان قسم‌خورده اسلام با هنرهای مختلف تبلیغات و تصاویر می‌خواهند این چهره رئوف را مخدوش کنند، بیان کرد: مبلغان و روحانیون اهل‌تسنن و تشیع وظیفه دارند که چهره نورانی و رئوف و خلق عظیم پیامبر را معرفی کنند.

وی ادامه داد: خداوند متعال در سوره مبارکه انفال می‌فرمایند برای اینکه بر دشمنان خود غلبه پیدا کنید باید به 6 عنصر مهم، ثابت‌قدم بودن در مسیر اسلام و ارزش‌ها، یاد خداوند تبارک‌وتعالی، اطاعت و پیروی از خداوند و رسول مکرم اسلام(ص)، دوری از تفرقه، صبرکردن و جهاد در راه خدا به رهبری فرد صالح توجه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام خورشیدی افزود: این قانون الهی است که وحدت باید در جامعه حاکم شود و زندگی کردن در سایه وحدت و وحدت اسلامی یکی از امدادهای غیبی برای امت اسلامی است.

وی یکی از مهم‌ترین رسالت‌های جامعه روحانیون و ماموستایان دینی را آموختن سبک زندگی اسلامی و دینی به مردم و عمل کردن به آن در زندگی دانست و اظهار کرد: اگر تمام مسلمانان امت واحده شوند قطعاً هیچ دشمنی یارای مقابله با آنها را نخواهند داشت و بر اسرائیل و استکبار جهانی غلبه پیدا خواهیم کرد.

امام‌جمعه اهل‌تشیع بیجار در پایان گفت: امام راحل در اوایل انقلاب هفته وحدت را نام‌گذاری کردند و امروز رهبر معظم انقلاب همان راه را دنبال می‌کنند چرا که در لوای وحدت می‌توان هم سبک زندگی اسلامی را تحقق بخشید و هم از ارزش‌ها دفاع کرد و هم در برابر سخت‌ترین دشمن پیروز شویم.

انتهای پیام
captcha