کد خبر: 4246517
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

ارسال 148 اثر به دبیرخانه جشنواره فردخت در کردستان

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان با اشاره به طراحی و ارسال ۱۴۸ اثر و طرح به دبیرخانه جشنواره فردخت گفت: در این راستا دوره توانمندسازی برای خیاطان و طراحان استان با محتوای ارائه اثر، دوخت مانتو ایرانی‌ اسلامی و دانشگاه ملی مهارت برگزار شده است.

بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان کردستان امروز، 15 آبان در اختتامیه اولین جشنواره استانی فرهنگی، هنری و پژوهشی «فردخت» دین اسلام کامل‌ترین ادیان الهی مسئله پوشش را مورد توجه ویژه‌ خود قرار داده است، گفت: امنیت روانی افراد و جامعه در راستای رعایت عفاف و حجاب محقق می‌شود.

وی افزود: پوشش مناسب از دیدگاه اسلام معرف الگو‌های رفتاری افراد در جامعه بوده است بنابراین لزوم توجه جدی به مسئله اقلام حجاب یکی از ضروریات اسلام است.

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان، نگاه اسلام به زن را یک نگاه متعالی و انسان‌ساز دانست و بیان کرد: اسلام حفظ شخصیت و جایگاه زنان را مورد تأکید قرار داده است اما در دیدگاه جوامع غربی، زن شکل ابزاری پیدا کرده جایگاه زنان در نگاه آنها تنزل پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه امروز دشمنان ما در بحث تهاجم فرهنگی و جنگ نرم وقت خود را بر روی این موضوع نهاده‌اند و سعی در حذف یا کم‌رنگ کردن این مسئله دارند، ادامه داد: در اسلام زن به‌عنوان محور بنیان خانواده معرفی می‌شود و دشمنان با ترویج بدحجابی سعی در حذف فرهنگ اسلامی و فروپاشی به نهاد خانواده دارد.

سرکانی با تأکید بر اینکه امروز متأسفانه شاهد پوشش‌های نامناسب و مغایر با فرهنگ اصیل ایران اسلامی هستیم، اظهار کرد: دبیرخانه اولین جشنواره استانی فردخت تیرماه امسال در استان راه‌اندازی شد و پنج کمیته تخصصی تشکیل و به‌محض انتشار فراخوان با استقبال بسیار خوب خیاطان و طراحان در سطح استان مواجه شدیم.

وی با اشاره به طراحی و ارسال ۱۴۸ اثر و طرح به دبیرخانه جشنواره افزود: در این راستا دوره توانمندسازی برای خیاطان و طراحان استان با محتوای ارائه اثر، دوخت مانتو ایرانی‌اسلامی و دانشگاه ملی مهارت برگزار شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان با اشاره به حضور سه نفر از برترین‌های بخش‌های مختلف این جشنواره در مرحله کشوری جشنواره اظهار کرد: نکته قابل‌توجه در این جشنواره این است که ما در بحث ایرانی‌اسلامی سعی کردیم چارچوب‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: بانوان به معنی واقعی الگوی سوم از زن در سطح جهان را تعریف کرده‌اند و زنان ایرانی قدر منزلت و جایگاه خود را بدانند و در آینده شاهد تحول پوشش بانوان و گرایش به سمت پوشش ایرانی‌اسلامی باشیم.

یادآور می‌شود، در پایان اولین جشنواره استانی فرهنگی، هنری و پژوهشی «فردخت» از فعالان و برندگان در این حوزه تقدیر و تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha