به گزارش ایکنا از کردستان، سالار مرادی، نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در «جشن وصال» که امروز، 11 خردادماه در مجتمع ایثار برگزار شد، گفت: در بحث ازدواج آنچه امروز شاهد آن هستیم، افزایش سطح انتظارات، خواستهها و نگرانیهای جوانان است که موجب شده ازدواج به امری دشوار تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه ازدواج به تنهایی کار پیچیدهای نیست، افزود: توانایی حفظ و نگهداری یک زندگی مشترک موفق و تأمین نیازهای اساسی همسر در سنت حسنه ازدواج بسیار حائز اهمیت بوده و این امر مستلزم بستری مناسب و امکانات کافی برای شروع زندگی مشترک است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش ازدواج آسان جوانان، بیان کرد: اهدای دو هزار جهیزیه در چند ماه اخیر به همت خیرین و 300 جهیزیه به همت سپاه پاسداران نشان از تلاشهای مسئولان در راستای سنت حسنه ازدواج آسان است.
وی با تأکید بر اینکه اقداماتی باید صورت گیرد تا خروجی مثبتی برای آغاز زندگی با آرامش زوجهای جوان ایجاد شود، ادامه داد: در راستای رفع این مشکلات و چالشهای جوانان در امر ازدواج نهادهای مختلفی از جمله استانداری، اداره ورزش و جوانان، امور اجتماعی، کمیته امداد و بهزیستی میتوانند نقشی داشته باشند که همکاری و هماهنگی بین این نهادها میتواند گام بزرگی در مسیر تسهیل ازدواج و زندگی مشترک جوانان باشد.
مرادی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی نیز در حوزه قانونگذاری تلاش کرده است تا با تصویب مصوبات حمایتی، تعداد و رقم وام ازدواج را افزایش دهد که هدف از این اقدامات، افزایش حمایتها و گسترش دامنه پوشش این طرحهاست.
وی با اشاره به اینکه یکی از چالشهای فعلی که جوانان با آن مواجه هستند، صفهای طولانی برای دریافت وام ازدواج است که مسئولان درصدد حل این مشکل هستند، افزود: مسئله مسکن بهعنوان یکی از دغدغههای اصلی جوانان مطرح است؛ چراکه داشتن مسکن مناسب میتواند به شدت بر کیفیت زندگی زوجهای جوان تأثیر بگذارد.
نمایندە مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تشکیل یک زندگی پایدار بدون داشتن مسکن مناسب و شغل پایدار دشوارتر است، در این راستا، مسکن به عنوان اولویت اصلی در دستور کار قرار گرفته و پروژههای مسکن ملی در شهر سنندج در حال توسعه است تا بتواند بخشی از مشکل مسکن جوانان را حل کند.
وی با اشاره به آمار بالا و نگرانکننده طلاق در مقایسه با سالهای گذشته گفت: این آمار نشان میدهد که عدم تأمین نیازهای اولیه زندگی میتواند تأثیر مستقیمی بر پایداری زندگی مشترک داشته باشد، بنابراین، حل این چالشها نیازمند عزم ملی و همکاری تمامی نهادهای مرتبط است تا جوانان بتوانند با آرامش خاطر بیشتری قدم در راه تشکیل خانواده بگذارند.
انتهای پیام